Sayfa 17/320 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 2559 madde; 129 - 136 arası.

Konu: RYSAS - Reysaş Holding

1. Çok detaylı inceleyemedim ama ilk bakışta gördüğüm GYO değerlemeleri koyulmamış. GYO'daki geçmiş yıllara kâr bölüştürmeden sonra bu da görülmüş bir şey değil. Yine ayarlanmış bir bilanço var karşımızda. Muhasebe oyunlarıyla zarar göstermişler. Dertleri ne bunların anlayamıyorum.

2. Gyo değerlemesi koyulmamış evet.Ama ona rağmen tüm bilançolarda kar geldi bu zarar nasıl çıktı ve bu kadar yüksek.Faliyetlerden kar vardı bizim karı düşüren gyo nun zararıydı.Şu bilançoyu detaylı inceleyebilen varsa biraz bilgi versin allahaşkına.

HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Vergi dairesi kârından sonra ve konsolidedeki muhasebe oyunlarından sonra bilançodaki hiçbir rakam güven vermiyor. Bu şirketin performansını bilançosundan anlamak mümkün değil.

4.  Alıntı Originally Posted by orrca Yazıyı Oku
    Gyo değerlemesi koyulmamış evet.Ama ona rağmen tüm bilançolarda kar geldi bu zarar nasıl çıktı ve bu kadar yüksek.Faliyetlerden kar vardı bizim karı düşüren gyo nun zararıydı.Şu bilançoyu detaylı inceleyebilen varsa biraz bilgi versin allahaşkına.

GYO daki değerlemeler olmasa o da yüklü zarar açıklayacaktı. Reysaş'da GYO'nun sadece zararlarını gösterince konsolide de zarara düşülmesi gayet normal.

5. Ama konsalidede gyo zarar açıklamasına rağmen kar vardı.Değerleme bilançodan sonra yapildi.

6. Konsolide bilanço bugün açıklanan. Önceki vergi dairesi kârıydı, sadece taşımacılık işlerinin kârını gösteren.

Bugün açıklanan tabloda grup şirketlerinin GYO dahil tamamı birlikte gösteriliyor.

Detaylı inceleyemediğim için fazla yorum yapmayacağım. Müsait zamanda bir daha bakarım.

7.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Çok detaylı inceleyemedim ama ilk bakışta gördüğüm GYO değerlemeleri koyulmamış. GYO'daki geçmiş yıllara kâr bölüştürmeden sonra bu da görülmüş bir şey değil. Yine ayarlanmış bir bilanço var karşımızda. Muhasebe oyunlarıyla zarar göstermişler. Dertleri ne bunların anlayamıyorum.
    RYSAS da GYO nun sadece borçlarını ve de borçdan kaynaklanan finansman zararını gösterince konsalide zarar olmuş,bu anormalliye bakalım SPK ne diyecek.2016/09 da sadece taşıt muayene hizmetleri karı 4,273 milyon tl idi,yıl sonu ben de inceleyemedim.
    Son düzenleme : ÇiftçiDede; 14-03-2017 saat: 00:55.

8. aşağıdaki resim faaliyet raporundan alıntı kendi kendine kiraya veriyo depoyu...
    55.jpg
    Son düzenleme : IQout; 14-03-2017 saat: 08:44.

Sayfa 17/320 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •