Sayfa 17/174 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 1388 madde; 129 - 136 arası.

Konu: AKFGY - Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. yok arkadaş kıpırdamıyor ,kıpırdamasıda ancak şirket yada hamdi akın 'ın güçlü alımlarıyla olur ,net turizmde besim tibuk güçlü alıyor üç ayda 1,20den 1,80 lere geldi,hamdinin devreye girmesi lazım akfen de yaptığını yapması lazım gerçekten küçük yatırımcı dostu isen bunu göster artık hamdi akın.

2. değşik bir hisse

Alıntı Originally Posted by viec Yazıyı Oku
    yok arkadaş kıpırdamıyor ,kıpırdamasıda ancak şirket yada hamdi akın 'ın güçlü alımlarıyla olur ,net turizmde besim tibuk güçlü alıyor üç ayda 1,20den 1,80 lere geldi,hamdinin devreye girmesi lazım akfen de yaptığını yapması lazım gerçekten küçük yatırımcı dostu isen bunu göster artık hamdi akın.
    yukardaki bu grafikte :
    https://i.hizliresim.com/8MWLXW.jpg

bunların anlamını sadece Hamdi hocannın hisse almak istemesi diye algılamayın

## hisse ye bir grup girmiştir elindeki malı şişirip satmak istiyorlar olabilirler kimlerin aldıkları önemli ###

dogruya dogru grafik Yunuslama yapmış 2013 yılından bu yana ancak bunun her bitişi önceki DİP seviyenin daha altı olmuş bu riskli

##RSI değerinin biraz daha korkutma yapması önemli yukarı hareket için ancak yapmamış ben kişisel olarak genelde korkutma hilesi yapan hisselere yukarı yönün kuvvetli olması anlamı yüklerim.RSI daha düşmeli yukarı gitmesi yoksa adamlar yunuslamanın daha AŞAğı gitmek için kullanırlar

## dogruya dogru 45euro ya düşen fiyatlar var ancak genelde turüzm bizde çok kötü

## NTTUR ile karşılaştırmak dogru olmaz NTTUR grafiksel HEDEF 2,8-3TL ancak bunu destekleyecek fazla nakitleri daima var çünkü adamlar kumar cennetinden şelale gibi nakit akıtıyor (kumar a karşıyım)

##ALGYO ile de hiç karşılaştırılmaz adamların elinde hazine var resmen.elimizden almak için 20 takla attılar 15 temmuz sonrası

##MRGYO zaten varlıkları bakımından toplanıyor küçük yatırımcı uyusun ancak
    son örnek PRKME gibi onunda yönü yukarı olabilir.

## AKFEN'lerin hükümet ile arası TAV şirketi yüzünden çok kötü bunu bilinde yatırımcı olarak ona göre davranın :
    sebep ihaleyi bunlara vermemeleri ancak bu yüzden yakında fötücü ilan edilirler mi bilinmez o kısım

## riskleri ve getirilerini karşılaştırın öncelikle,veya agırlık azaltılabilir
    ## son olarak PRKME gibi önce 3-4 sene kötü gösterilecekse daha 2 yılı var demektir hareket için onu da dikkate alın

bakalım 1,20 TL ye dokundurması gerekli teknikte yoksa yukar ıvmesi yuklü olmaz
    top ne kadar yuksekten düşerse o kadar çok zıplar gibi düşünün
    1,20 TL ye dokunursa 1,4TL
    1,22 ye dokunursa 1,33 TL ilk hedef olur

aşağısını söylemek istemem çünkü uzun vade TERS çanak tamamlamak isterse ilk HEDEF 1,02

iyice korkutmak isterse 0,9 TL son hedef olur..
    ##borsa da oynamak için daima CEPte portfoyun %50 si nakit kalacak diye bir söz vardır###
    anladınız mı?

3. ersoydelta arkadaş akfen gurubunun hükümetle arasının açık olduğuna katılmıyorum öylö olsa 3 tane şehir hastanesi işini alabilirmiydi ayrıca bir sürü devletten enerji iş aldılar,tav derken 3. havalimanı işinden bahsediyorsan ondada yanılıyorsun çünkü atatürk havalimanından doğacak zararı hazine karşılayacağı tahadünü hükümet verdi,yukarıdaki verdiğin grafiklere gelince bu tarz küçük hiselerde teknik analizin işe yaradığınıda düşünmüyorum,hisseye bir gurubun girmiş olması fiyatı yukarıya götürürdü oysa tam aksine geçen mayıs ayından beri hissede yabacı takası 7 -8 milyon lottan 600 bin lotlara geldi sanki hisse geri alımını yabancılara çıkmaları için bir fırsat sundular 1,5 lerden adamlar geçen sene çekip gittiler yani yerlinin eline verdiler,sonuç olarak bu kağıdın toparlanmasının 2 yolu var ya hamdi akın adam gibi hisseyi toplar ve piyasadaki lot miktarı azalır fiyat yükselir yada şirketiin bir bölümünü veya tamamını yönetim değişikliği olacak şekilde satar ve küçük yatırımcıya çağrı hakkı doğar ozaman teknik meknik dinlemez fiyat herkesi tatmin eder haksi takdirde durum vahim.

5. TAHTA alınacaksa sert alırlardı ??? yanlış mıyım?
    1,13 ilk dip çalışması olacak oraya gelince alıp 1,35e kadar verecek miyiz yoksa daha aşağı basar mı orayı düşünmek gerekli#####

yukarda 1,45 buradan başlarsa yavaş alımda ilk direnç ve çok güçlü
    HIZLI çıkışlarda 1,32-1,36 TL
    ##ilk direnç##

bununla birlikte para kazanması için doların yükselmesi gerekli yükselen dolar ve euro işine gelir

ancak yatrımlarının aksamaması için inşaatlara hız kestirmesi gerekli.

hükümetle arası kötü demem deki sebep 3 şehir hastanesini al 3. havalimanından çekil gibi bir durumdur..yani seninde gönlün olsun ama küçük beslen
    demişler adama.
    kişisel olarak 1,13 ile 1,18 tl arasının fiyatları için korkutma yapar diye beklerim ben riske atmam kendimi.

Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    yukardaki bu grafikte :
    https://i.hizliresim.com/8MWLXW.jpg

bunların anlamını sadece Hamdi hocannın hisse almak istemesi diye algılamayın

## hisse ye bir grup girmiştir elindeki malı şişirip satmak istiyorlar olabilirler kimlerin aldıkları önemli ###

dogruya dogru grafik Yunuslama yapmış 2013 yılından bu yana ancak bunun her bitişi önceki DİP seviyenin daha altı olmuş bu riskli

##RSI değerinin biraz daha korkutma yapması önemli yukarı hareket için ancak yapmamış ben kişisel olarak genelde korkutma hilesi yapan hisselere yukarı yönün kuvvetli olması anlamı yüklerim.RSI daha düşmeli yukarı gitmesi yoksa adamlar yunuslamanın daha AŞAğı gitmek için kullanırlar

## dogruya dogru 45euro ya düşen fiyatlar var ancak genelde turüzm bizde çok kötü

## NTTUR ile karşılaştırmak dogru olmaz NTTUR grafiksel HEDEF 2,8-3TL ancak bunu destekleyecek fazla nakitleri daima var çünkü adamlar kumar cennetinden şelale gibi nakit akıtıyor (kumar a karşıyım)

##ALGYO ile de hiç karşılaştırılmaz adamların elinde hazine var resmen.elimizden almak için 20 takla attılar 15 temmuz sonrası

##MRGYO zaten varlıkları bakımından toplanıyor küçük yatırımcı uyusun ancak
    son örnek PRKME gibi onunda yönü yukarı olabilir.

## AKFEN'lerin hükümet ile arası TAV şirketi yüzünden çok kötü bunu bilinde yatırımcı olarak ona göre davranın :
    sebep ihaleyi bunlara vermemeleri ancak bu yüzden yakında fötücü ilan edilirler mi bilinmez o kısım

## riskleri ve getirilerini karşılaştırın öncelikle,veya agırlık azaltılabilir
    ## son olarak PRKME gibi önce 3-4 sene kötü gösterilecekse daha 2 yılı var demektir hareket için onu da dikkate alın

bakalım 1,20 TL ye dokundurması gerekli teknikte yoksa yukar ıvmesi yuklü olmaz
    top ne kadar yuksekten düşerse o kadar çok zıplar gibi düşünün
    1,20 TL ye dokunursa 1,4TL
    1,22 ye dokunursa 1,33 TL ilk hedef olur

aşağısını söylemek istemem çünkü uzun vade TERS çanak tamamlamak isterse ilk HEDEF 1,02

iyice korkutmak isterse 0,9 TL son hedef olur..
    ##borsa da oynamak için daima CEPte portfoyun %50 si nakit kalacak diye bir söz vardır###
    anladınız mı?
    SÖYLEDİKLENİNİ hepsi doğrudur ama .

son olarak PRKME gibi önce 3-4 sene kötü gösterilecekse daha 2 yılı var demektir hareket için onu da dikkate alın

söylediğine katılmıyorum bu hissenin halka arzını fiyatını talep' çok iyi biliyorum bu hisse halka arz olduğununda beri düşüş trendinde ne 4 senesi ? Hisse zaten Ölü doğru halka arz olalı 6 sene oldu bu hisse 6 senedir düşüş trendinde.

7.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    SÖYLEDİKLENİNİ hepsi doğrudur ama .

son olarak PRKME gibi önce 3-4 sene kötü gösterilecekse daha 2 yılı var demektir hareket için onu da dikkate alın

söylediğine katılmıyorum bu hissenin halka arzını fiyatını talep' çok iyi biliyorum bu hisse halka arz olduğununda beri düşüş trendinde ne 4 senesi ? Hisse zaten Ölü doğru halka arz olalı 6 sene oldu bu hisse 6 senedir düşüş trendinde.
    Allah aşkına şu ersoy delta'nın dediklerine onun gibi anlaşılmaz cevap vermeyin.
    Ersoy delta sanki bir yabancı dilde bir metin yazmış, onu google çeviri programında türkçeye çevirmiş gibi yazıyor.
    Bari siz anlaşılır yazın.

8. hızlı yazmak için cümlelerde düşüklük olabilir###

bugünün kapanış hareketini izledim bizzat 1,25 TL kapatması hayırlı değil 1,13 TL de bile durmazsa karışmam.sonra vay sen dedinde aldık 1,13-15 civarından da 0,9TL oldu demeyin########

Çok haklısınız 256 milyon TL zarar nasıl bir olaydır zaten bunu çıkartması imkansız
    bu durumda bizlere yem atıyorlar sanırım daaha aşağısı görülebilir allahtan geçen sonbaharda elden çıkarttım almak için yer bekliyordum ancak şuan
    kapanıştan sonra vazgeçtim.
    yukarda çok satıcı bekliyor bugün fark ettim.#####
    bana kar vermiyorsa bir hisse düşünmeye bile gerek yok###

kısacası risk almak istiyorsanız size kalsın ben girmem buradan.

Sayfa 17/174 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •