Hissenin yabancı oranı oldukça düşük. Dun itibari ile %3.65. Yerli aracı kurumlarının vizyonsuzluğu ile hissede temettü harici para kazanmak pek mümkün olmayacak galiba. Hisse fiyatı artmadan temettü de ne kadar işe yarayacak acaba?
Saygılarımla
Hissenin yabancı oranı oldukça düşük. Dun itibari ile %3.65. Yerli aracı kurumlarının vizyonsuzluğu ile hissede temettü harici para kazanmak pek mümkün olmayacak galiba. Hisse fiyatı artmadan temettü de ne kadar işe yarayacak acaba?
Saygılarımla
Evet temettüyü al otur deniliyor, biraz albaraka almıştım, 5 civarı verip geçecektim, fırsat maliyeti geçiriyor bir de oyalandıkça ona yanarım başka bişey değil.
Citi günlük yüklü alım yapsa satanları görecem ben nasıl geri alıyorlar tıpış tıpış.
Satılan malı ilk dört aracı kurumun toplaması iyiye işaret. Akbankla olan tüm ilişkimi kesmeye gidiyorum.
Arkadaşlar, daha önce de yazdım. Temettü falan hikaye. Zaten temettü aldığınız oranda hissenin fiyatı düşüyor. Tek gerçek hissenin fiyatıdır. Su anda kendimizi avutacak hicbir şey yok. Şirket kotu mu? Kesinlikle değil. Şirket mükemmel mi? Değil. Ancak, bu fiyatlarda olması da mantıklı değil. En azından 20 bin puan kadar yükselmiş bir endekste 5 tl seviyelerini çok rahat aşmalıydı. Ancak, ak yatırım ve yatırım finansmandan işlem yapan haysiyetli adamlar kimse anasını ağlattılar. Hissenin bütün göstergelerine tecavüz edip duruyorlar. Resmen ırza tasaddi durumu yaşanıyor.
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah belânı versin. Lanet olsun seni aldığım güne
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen temettü sonrası düştü , şimdi temettü öncesi düşüyor. Dileğimiz tersi olması ve bu defa temettü ile beraber toparlaması ve arzu edilen seviyeye gelmesi.şuna eminim ki 5-6 olsun millet bıktı ve portföyü boşaltacak. Sonra da dörtnala gidecek.
Yer İmleri