4,60 inişi tamamlandı daha dipte değiliz diye düşünüyorum
Seçim sonuçları belirlenmeden s400 konuları netleşmeden
seçim sonuçları belirlense bile Ekrem İMAMAOĞLU nun belediyenin mali hesapları ile ilgili olarak sayıştayı belediyenin geçmiş mali hesaplalarını denetlemeye çağırması veya buna benze savcıları göreve çağırması olasıkları benim için önemli...
Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
O kadar enseyi karartmaya gerek var mı bilmiyorum. Bedelli gelecek gibi. Bir de bu kadar borç yükünü bankaların kabullenmesi şirkete güveni göstermez mi. Sonuçta borcu kadar stoklarında ve ticari alacaklarında karşılığı mevcut. 370 milyon stok, 110 milyon alacak, 25 milyon kasada parası var.. teslimatlar gerçekleşsin ve yeni bağlantılar önünü açacaktır şirketin.. LIKA ile ilgili gelişmelerde çok önemli tabii ki...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gecmiste de 2.5 tl den 3 mn lot satti 2 tl den de geri lim baslatri 500 bin lot aldi sonra 10 tl ye gitti
kime satti bilinmiyor o zaman ingiliz fon a demislerdi suan bi fona mi yoksa ki sadece tahmin ortaklik kurulacak sirkete mi ?
yeni oyunculara mi bilemiyoruz ...
ama 11.50-9.50 ler ve 5.90 lardan sattilar
yakinda 12 aylik geri alim baslatirsa vb hic sasiemayacam
bu satilan malin ayni gunde ky nin kucagin birakildigini dusunmuyorum ben ... sahsi fikrimdir 6 tl lerden aldim ger ay da duzenli alima devam bedelli yaparsa canimiz saolsun ona da variz ...
ha patron a guvenilir mi yada sirkete piyasada bu konuda olumsuz anlamda isim yapti ...
tek soylenecek kelime yaziklar olsun o da ayri insaallah sirketi satar da kurtuluruz![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Katmercileri anlamak zor. Geçmişte cok iyi hatırlıyorum aynı oyunu 2.40 da yapmışlar ve sonradan 10 lira üzeri gitmişti. Şimdi patronun satma sebebi var üstelik.. Bedelliden 1 liraya toplar nasılsa..o zamanlar Üstelik daha yeni yeni şekilleniyordu savunma sanayii işleri..Ben durumu iyi demedim. Finansal Raporları okursanız görürsünüz.. Yani borçlanma bedavadan değil. Fazlası ile malım var diyor. Kur riski ne kadar zorlar bilemem sonuçta satarken döviz ile satıyor..
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri