Ek 22446
yatırım tavsiyesi değildir. Bakalım bantın tepesine yine gidecek mi?
Kanalın dibinden al tepeden sat yapan %kaç kardadır acaba. ?
Amele oldu mu 😎😎😎
Daha Mal koyan varsa talibim 16 ya kadar![]()
Biraz varantta yaramAzlik yapayim onlari da alirim amele
Ederi bu değil diyene de pazarlamacı diyorlar.
Mantık işte. Bir günde ne dönüş ama ...![]()
http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.
14,45 iyidir . ordan bir buse alıp kanal tepesine gitsek daha faydalı olur kanaatindeyim.
alarkonun temettüsünü buna yatırdım :D alarkodan buse alıp asıl kağıdıma dönecem inşaallah
yav hele dur nereye alacağımız 3-5 lot nere kaçıyorsun :D
çine ek gümrük vergisi üstüne iç politikada oluşabilecek olumsuz durumlar evet bu ay çetin geçecek ak koyun kara koyun ortaya çıkacak.
Piston güvenli liman endeks kağıdı değilki endeksle düşsün genelde ilk gün düşüşte sağlam durur ama düşüş 2. gün devam ederse oda direnmiyor piyasaya ve endeks kağıtlarının yükselişi bittikten sonrada hareketini çekiyor. Bunlar şahsi gözlemlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
Ek 22398
anlayana. Fmizp-$ yatırım tavsiyesi değildir.
15.02.2018 fmizp 21,41 tl Dolar 3,88 tl
13.08.2018 Fmizp 12,80 tl Dolar 7,20 tl
07.05.2019 fmizp 15,50 tl Dolar 6,14 tl
Anlaşılacağı üzere dolar yaklaşık 2 katına çıkarken hissede neredeyse yarı fiyatına inmiş. 6 Lira üstündeki doların ne pistona nede ülkeye herhangi bir faydası yoktur. Yükselen dolar; fakirin iyice fakirleşmesi zengininde iyice zenginleşmesi demektedir. Garibanın alım gücünün düşmesi demektir.
endeks 90.000de %33 girdik bakalım denizde kum tanesi paramızla :Dokadar balladırdınızki dayanamadım...
açıkçası aşağı sarkmayı bekliyordum oraya bi buse kondurup gider diyordum ama sanırım burdan ikili diple yine yukarı deneyecek. Yatırım tavsiyesi değildir.
kendince grafiği oluşturuyor işte 3-5 lotla basıyor. buse kondurmalık yeri beklesek verecekmiş sanki ama kaç lot alırdık bilmem.
14,90dan dönmesi güzel yarın kendini iyice belli eder. Yaşlı kurt kırbacı vurdurur At şahlanır. yatırım tavsiyesi değildir.
Yeni sayfada ilk gün Güzel bir gün olacak inşaallah. Yatırım tavsiyesi değildir. 2. 1000 sayfayı devirtme bize patron.
15,12-15,32 tahtada incin top oynuyor :D yaşlı kurt bişey yazdıysa boşa yazmaz. endeks stop seviyesi belli 87.000 inşaallah endekste pistonda burdan dönecek. maximin dolarları hesaba yattığı gün yön yukarı
bizimki yine hakaretlere başlamış yine benimi hedef aldı diye eski yazdıklarıma baktım da hedefte ben yokum.
Yer İmleri