Sayfa 17/216 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1. Bimere şikayetimi ilettim. Siz de yazın bence. İlk örnek olduğundan birşeyler yapacaklardır umarım. Yoksa bu ilk ve son olur. İlk haftasında hic güven vermiyor

2.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    39.18 son fiyat arz fiyatı 42.50 kayıp -7.81%

Bazı arkadaşlar arzdan girip %5'imi %10'umu alıp kaçarım diyordu ama borsa böyle bir yer değil işte. Artık elinizdeki ortaklık payının bir evi temsil ettiğinden çok borsada işlem gören bir kıymet olduğuna odaklanın. Yani herşey mübahtır. Koskoca 7.50 lira ederi olan İş Bankasını 1 yıldan uzun süre 4.60-4.30 arasına hapsettiler, en sonunda ederine yaklaştı ancak o sırada çok kişiye zarar da ettirdiler.

Yani elinizdeki varlığın değerine inanıyorsanız sabredip tutmak iyidir.

Syg.
    İşte işin püf noktası! Şu anda bu kağıdın fiyatını belirleyen kesinlikle evlerin ne kadar ettiği değil, bu kağıdı kimlerin alıp kimlerin sattığıdır.
    İşin sonunda "ben sertifikalarımı verir evimi alırım" diyen arkadaşlar fiyatı uygun gördükleri yerden alım yapıyorlar fakat bu kağıt üzerinde al-sat işini tam bir kumar olarak görüyorum şu an için.
    Tabi ev almak isteyenler fiyat düştükçe alım yapıyorlar ama bu fiyatlar daha nereye kadar düşer veya ne zaman, nerelere çıkar Allah bilir..

Yatırım tavsiyesi değildir.
    "Sonunda zengin olduğunuzda, ilk etapta aradığınız şeyin bu olmadığını anlayacaksınız. Ama bu başka bir günün konusu." Naval Ravikant

3. Ben bir de işin müteahhit kısmına bakıyorum.
    Halka arzdan elde edilen gelir doğrudan müteahhite aktarıldı mı acaba?
    "Sonunda zengin olduğunuzda, ilk etapta aradığınız şeyin bu olmadığını anlayacaksınız. Ama bu başka bir günün konusu." Naval Ravikant

4. İzahnamede hak ediş esasına göre %10 luk parçalar halinde aktarılacağı yazıyordu.

5.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    39.18 son fiyat arz fiyatı 42.50 kayıp -7.81%

Bazı arkadaşlar arzdan girip %5'imi %10'umu alıp kaçarım diyordu ama borsa böyle bir yer değil işte. Artık elinizdeki ortaklık payının bir evi temsil ettiğinden çok borsada işlem gören bir kıymet olduğuna odaklanın. Yani herşey mübahtır. Koskoca 7.50 lira ederi olan İş Bankasını 1 yıldan uzun süre 4.60-4.30 arasına hapsettiler, en sonunda ederine yaklaştı ancak o sırada çok kişiye zarar da ettirdiler.

Yani elinizdeki varlığın değerine inanıyorsanız sabredip tutmak iyidir.

Syg.

Hemen artı %5-%10 yapmayabilir ama eksi %5-%10 da normal değil. Ben en azında bir kaç ay 42'nin altına düşmeyerek yatırımcısına güven vermesini beklerdim. Hacim düşük olduğu için hiç zor değil bunu yapmak. benim için güven ön plandadır. daha önceden de yazdığım gibi ben kendi adıma gerekeni yapacağım inşallah uzun vadede herkes iyi kazanır.

6.  Alıntı Originally Posted by maximuss Yazıyı Oku
    Bimere şikayetimi ilettim. Siz de yazın bence. İlk örnek olduğundan birşeyler yapacaklardır umarım. Yoksa bu ilk ve son olur. İlk haftasında hic güven vermiyor
    Bimer şikayetinden bir şey çıkmaz, borsada her zarar eden bimere yazsa?
    Zorla satmıyorlar, fiyat garantisi de vermiyorlar.
    (Alınmayın, gerçekleri yazdım, umarım kısa sürede yükselir de keyfiniz yerine gelir)

7. Borsadaki tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki borsaya kısa vadede ihtiyaç duyulan para ile girmek büyük risktir. Sizi hep terste yakalar. Kenara koyduğunuz para ile girerseniz en azından orta vadede kayıpsız çıkma ihtimali yüksektir. Bunun dışında birkaç gün içinde bu düşüşün görülmesi güven vermemekle birlikte "keriz silkeleme" midir, bekleyip göreceğiz. Bazen büyük kazançlar için büyükler zararına satar.

8.  Alıntı Originally Posted by maximuss Yazıyı Oku
    Bimere şikayetimi ilettim. Siz de yazın bence. İlk örnek olduğundan birşeyler yapacaklardır umarım. Yoksa bu ilk ve son olur. İlk haftasında hic güven vermiyor
    Bimerin link adresini verir misin neresinden şikayet ediyorsun bulamadım bende şikayet edeceğim.
    Hala alıyorum ama burada başka bir saçmalık var. Art niyetli satış olarak görüyorum.
    Spk ve yetkililer incelemeye alsın satışları.

Sayfa 17/216 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •