Sayfa 17/748 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 5977 madde; 129 - 136 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Trump bugün kötü bir açıklama yapmazsa !!! endeks 15-16 binleri aşar, bu gece iran saldırmasaydı , dünkü düşüncem şu du ,, menderes zincirleri kıracak demiştim, o an bugün tavan yapar diye düşünüyordum, neyse umarım kötü bir durum olmaz ve Türkiye de bütün hisseler olması gereken yere gelir (y.t.d.)

2. belki daha da gidecek yeri var ama ben bugün 1.29 dan geri çekildim,ama gözüm her zaman ki gibi burda.Benden de alan kazansın.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

3. Thumbs up

alışta bekleyen milyon lotlar tek kalemde silinip kademeye veriliyor.Çıkışımın sebebi de bu.Tahtayı sevmedim.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

4. teknik olarak ,,sert bir yukarı hareket beklentisi içindeyim" umarım görünüm ve ilgi bozulmaz !!! yanıldığımda oluyor , stop çekebilirim inşallah (y.t.d.)

Sayfa 17/748 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •