Originally Posted by Webster Hayir İki gun tefasta durur Yatırım fonu satsak da aynı, bu ne saçmalıktır? Mantığı ne?
arkadaşlar performansına göre fon sepetime SUA da ekledim. bu fon hakkında öngörüsü olan varmı
Originally Posted by Webster Buradayim emmim sikinti yok Onsu takip ediyorum arka planda Aclik grevine gireriz sohbetiniz yeter [emoji4] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Blueberry Yatırım fonu satsak da aynı, bu ne saçmalıktır? Mantığı ne? Mantigi surekli al sat yaptirmayip manipulatif islemleri engellemk borsa ile ayni mantik ayrica ayrica T1 ve T2 havuzunda toplanan paranin kullanimi SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by myfinans Haberin eski olup olmaması önemli değil, olayın hala devam ediyor olması ve bunun etkilerinin yeni yeni anlaşılması önemli. Pegasus ve thy ucmuyor..otokarda üretime ara verdi
Originally Posted by Webster Buradayim emmim sikinti yok Onsu takip ediyorum arka planda Selale 😃😃😃
Blyc kapanisa dogru yükleniyorlar hep artıda kapatsinlar diye..fonlarin gozdesi bu hisse
Originally Posted by Corbaciyan Mantigi surekli al sat yaptirmayip manipulatif islemleri engellemk borsa ile ayni mantik ayrica ayrica T1 ve T2 havuzunda toplanan paranin kullanimi SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Anladım hocam, sağolun. 👍
Forum Rules
Yer İmleri