Sayfa 17/263 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 129 - 136 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1. Borsadaki hiçbir şirkette bu terbiyesizliği göremezsiniz Arsan a özel durum kendi adıma satmıyorum istersen 1 liraya düşür.Ben o bedelsizi 2021 sonuna kadar alicam.ytd

2. Trade yapmayı becerebilenleri tebrik ederim.ytd

söylüyoruz,trade ediyoruz ama anlayana.

4.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    söylüyoruz,trade ediyoruz ama anlayana.
    Salla bakalım yerse

5. Herşey bir tarafa ama ARSAN'ın internet sitesi çok kötü.

Hatta diyebilirim ki borsadaki 400 küsur şirket arasında en kötüsü.:28:

www.arsantextile.com

6. 15/25 Haziran harekatını yaptırmadılar, yada ötelediler . Bir düzeltme ,trade olsa bile bu çıkış bu aksiyon devam edecektir/ etmelidir. bir tarafa kıracaktı zaten seçimini yukarı yaptı, doğruda yaptı.
    Genel kanıya inanıyorum: Temmuz ayı ılımlı pozitif geçer, Eski lotlar taş gibi duruyor lakin bu sabah dahil 3 gündür aldıklarımı bende trade ettim bununla birlikte daha fazla alım yapabilmek için müren balığı gibi pusuya yattım hazır kıta bekliyorum...

YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Herşey bir tarafa ama ARSAN'ın internet sitesi çok kötü.

Hatta diyebilirim ki borsadaki 400 küsur şirket arasında en kötüsü.:28:

www.arsantextile.com
    yerel firma sonuçta. adam kahramanmaraşın ilçelerinin sanayi odalarını geziyor. vizyon o kadar

8.  Alıntı Originally Posted by insanol34 Yazıyı Oku
    Borsadaki hiçbir şirkette bu terbiyesizliği göremezsiniz Arsan a özel durum kendi adıma satmıyorum istersen 1 liraya düşür.Ben o bedelsizi 2021 sonuna kadar alicam.ytd
    O bedelsize tek başına katılmana gönlüm razı değil o yüzden sana eşlik etmek isterim, Geçmişte Arsanda bu zevki her daim tattık yine zevkine varalım derim:)

Sayfa 17/263 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •