VAYYYY ANASINI SAYIN SEYİRCİLER......
böğünki gün......borsayı gene yüzde 3 yukarı sürdüler.....
normalmidir…...tabiiki NORMALDİR.....yoksa hödük dursun çavuş bilem satışa gelir....bursa hubarlar dört dörtlükken çöker...
VAYYYY ANASINI SAYIN SEYİRCİLER......
böğünki gün......borsayı gene yüzde 3 yukarı sürdüler.....
normalmidir…...tabiiki NORMALDİR.....yoksa hödük dursun çavuş bilem satışa gelir....bursa hubarlar dört dörtlükken çöker...
tampon bölge ve ötesi yeni bir devlet (uydu) kurmak ne demek bölge için ? =(eşittir) petrol alanını kontrol ... petrol için neye ihtiyaç var ? yağdır Mevlam SU... SU yun çıkış kaynağı nerde ? hani ta basra körfezine kadar giden sonu ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
hangi FORNASYONDAYIZ......
Cugap…....GORDÜN NÜ....
nedir o fornasyonun Türkçesi...
BAS BAS PARALARI LEYLAYA.....Bİ DAHA MI GELECEGİZ DÜNYAYA.....
bu fornasyonun…....fiyatsal oluşumları.....aşağıda ki gibidir.....
upload online image
GÖRDÜN NÜ.....fornasyonu detayları ise burada anlatılıyor.....
https://www.youtube.com/watch?v=Pn0bCkbGiQQ
ÖNEMLİ NOT.....genelde leylaya parayı basarsın.....leyla yı yatırımcı yapmak üçün......leyla seni yatırır.....ve GÖRDÜN NÜ der....bu genelde 5 kez olur......
Son düzenleme : karizmacelal; 13-07-2020 saat: 21:37.
sevgilerimle,güzel yaradılmış insanlar......
Babo gelir de ben olee bisee demedim derse nolcaak? Gel sen etegindeki daslari dok guzu gibi yazmaya basla. Gulaga duymaz yapiver su bizim camuka ile rallici yi canim sende. Cok hassassin.
Yillar once Melbournede yasarken esim tanidigi yakin dostlarini ve eslerini eve cagirdi. Biz garilar bi tarafta onlar bi tarafta yiyip icip fakirligin acisini cikariyorduk. Ara sira da goca oglanlarin konusmalarina gulak asiyorduk. Onlari dinlemek hos oluyor hele biraz ictiklerinde. Biri anlatiyordu; yaradan yuce mevlam erkeklerin dalgamotorunu dagitiyormus. Dagitmis da dagitmis yorulmus dagitmaktan. Herkez sirada. Neyse uzatmiyayim, sira deveye gelmis. Deve bii cussesine bakmis bide verilenkinlere. Oyle sey ummus ki hak getire. Tam sira geldiginde yaradan demez mi kalmadi. Deve kusup sove sove gitmeye koyulmus. Yaradan arkasindan ciglik cigliga dur lem kusme saka yaptim deyip dalgamotoru firlativermis. Ya dostlar iste bizim devenin ehvalati arkadan motorlu.![]()
Bu arada kuzu bir mesajını yönetime bildirdim. Şöyle yazdım sanırım:
Bu arkadaş bahsi geçen organın 2 kg olduğunu söylüyor. Bilimsel olarak bu imkansız, arkadaş skipilasyon yapmaktadır. Birininki de 200 gr'mış bu olanaklı artık bahsi geçen laz da kimse...
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
birinin cigliklarini duyar gibi oluyorum "" olursem kabrime gelmeee.......""
Yer İmleri