Zborsa da portföy-halka arz kısmından talep verebiliyoruz ama özelikle seans açılışlarında zborsa da işlem yapmak çok zor, zborsa hata verirse ziraat trader uygulamasından talep verebilirsiniz, ben öyle yaptım.
Zborsa da portföy-halka arz kısmından talep verebiliyoruz ama özelikle seans açılışlarında zborsa da işlem yapmak çok zor, zborsa hata verirse ziraat trader uygulamasından talep verebilirsiniz, ben öyle yaptım.
Garanti veya YKB mobil üzerinden talep yollanamıyor mu arkadaşlar?
Vakıfbanka alabilen var mı?
Mobilden ve trade online'dan alamıyorum.
Vakıfban internet üzerinden girilince halka arz işlemleri sekmesinin altında kesin talep girişi sekmesinden işlem yapılabiliyor.
saygılar.
" Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "
Ziraat bankasından webden ve zborsa android uygulamasından halka arzdaki kervan gıdayı kaldırdılar boş görünüyor. Nasıl alabiliriz? Temsilciyi arıyorum açmıyor
Akbank çok güzel yapmış.
Online olarak talep oluşturabiliyorsunuz, ödeme seçeneği olarak varolan portfoyünüzdeki hisseleri teminat gösterebiliyorsunuz.
Hiç müşteri temsilcisini aramak zorunda kalmadan hallettim.
Etrafımda tanıdıgım 9 arkadastan 8 tanesı taleptee bulubmayacagını 1 tanesınınde kararsız oldugunu soyledı.KY bu arzdan memnun değil.Buyuk yatırımcı galıba ıstedıgı ortamı olusturdu.En son ESSEN dekı uygulama yapılsaydı KY ların hepsı arz dakı yerını kesın alırdı.
Yer İmleri