Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 17/1255 İlkİlk ... 7151617181927671175171017 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 129 - 136 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Ev bolluğu göreceli bir kavram.
    Dağ başında yüz daireli bir bina ile, şehrin göbeğindeki 8 daireli bir bina aynı değerlendirilmemeli.
    Şuan özellikle yeni daire konusunda merkezi yerlerde bir bolluk görmüyorum ben.
    Önümüzdeki yıl konut kredileri yine %1in altına düşer.
    Bu bir döngü. Biriken talep seneye erir.
    Valla bence ev bol para kıt.Burada yazılanlar zaten genele göre yazılıyor elbet istisnalar olur.

İstanbul Fatih belediyesi Kapalıçarşıyı adeta alışveriş merkezine çevirtmek mi istiyor nedir.

Reklam afişlerini bazı yerlere koydurtmuşlar.

İşyeri vitrinleri asla dışarıya taşmaya müsaade edilmeyecek , orada işyeri olan esnaf veya kiracı "birilerinin bariz zevksziliği " olan 9 adet önerilen vitrini tercih edecek ve uygulayacak.

O zaman nerede kaldı tarihi doku , millet ,turist neden kapalıçarşıya gelsin ki kendi ülkesinde zaten onlardan bol bol var...

Baştan aşağıya tüm sokaklarda simsiyah kapkara vitrinler.. .

Allah akıl fikir versin ,milyonlarca lira birilerinin zevksizliğini tatmin etmek üzere harcanacak ve tarihi dokuyu bozacaklar.

Oysa oraya gelenler vitirinlerden adeta fışkıran sürpizlere geliyor..Oraya gelen bazı turistlerin kendilerin sırf laf atılsın diye geldikleri biliniyor .

Fatih belediyesi umarım yanlış kararından döner.

Seneye piyasa iyice batacak emlakta ben beş yıl gelecek görmüyorum,elbet her şey döngüseldir ama gelecek yıl çok erken.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla bence ev bol para kıt.Burada yazılanlar zaten genele göre yazılıyor elbet istisnalar olur.
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Seneye piyasa iyice batacak emlakta ben beş yıl gelecek görmüyorum,elbet her şey döngüseldir ama gelecek yıl çok erken.
    Dayak geliyor dayak )
    Konutcuların bardak doldu dolacak, son damla belki yarin belki yarından da yakın

Uyarmadınız, bi ton sopa yedim demeyin sakın,
    bu baslikta sadece,

konutlar çok ucuz, hemen almak gerekir , kiralar cok düsük hemen %100 artmasi gerekir,

demeniz gerekiyor

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Dayak geliyor dayak )
    Konutcuların bardak doldu dolacak, son damla belki yarin belki yarından da yakın

Uyarmadınız, bi ton sopa yedim demeyin sakın,
    bu baslikta sadece,

konutlar çok ucuz, hemen almak gerekir , kiralar cok düsük hemen %100 artmasi gerekir,

demeniz gerekiyor

Bende baya emlakta var,baya zarar yazdım,şimdi gördüğümü yazmıyayım mı,emlakta uzun süredir içerdeyim ,eski güzel günlerin hatırına bir de sepet mantığı ile fazla umursamıyorum.Ama gidişat belli.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bende baya emlakta var,baya zarar yazdım,şimdi gördüğümü yazmıyayım mı,emlakta uzun süredir içerdeyim ,eski güzel günlerin hatırına bir de sepet mantığı ile fazla umursamıyorum.Ama gidişat belli.
    Olmaz hocam, yazamazsın. Adamlari niye üzüyorsun durduk yerde... Hemde konut sahibisin. Insan malinin pazarina taş atarmi...

Ben bile ogrendim ne yazacagimi, az dayak yemedim ama )

En ucuz 2+1 konut 1 milyon olmali..

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yo millet kredi çekip ev alıyordu,şimdi kredi çekemiyorlar,zaten kriz de giderek derinleşiyor,bundan sonra emlaktan cacık olmaz.
    Bence fiyatlar da artmıyacak.Geçen yılki 0.64 devlet destekli kredi faizleri sizi yanıltmasın,o geçici bir dönemdi,şu anda piyasada TL kıtlığı ev bolluğu var,bu denklem emlağın lehine sonuçlanmaz.
    Öylesine denk geldi.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Öylesine denk geldi.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk
    Yo yo kendinize haksızlık yapmayın baya bir emek vermişsiniz bu entrylerimi bulana kadar ,ben arasam zor bulurdum.O konuda haklısınız o dönemki emlak öngörümde acaip çuvalladım.Hem de antalyada yaşıyorum,buradaki emlak yatırımlarıma ek yapsam çok ama çok karlı çıkarmışım.Kısmet değilmiş,piyasa bu yanlış öngörümün bedelini bana baya baya ödetti sn renkly.Ama asıl önemli olan o değil,önemli olan bundan sonra ne olur ,o konuda ne düşünüyorsunuz emlak artar mı azalır mı.

Sayfa 17/1255 İlkİlk ... 7151617181927671175171017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •