Sayfa 17/91 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
Arama sonucu : 723 madde; 129 - 136 arası.

Konu: AYDEM - Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş

1. ..... Halka arzdan vazgeçtim.
    Son düzenleme : ibrahim; 22-04-2021 saat: 11:51. Sebep: .

2.  Alıntı Originally Posted by furkan29 Yazıyı Oku
    ziraat yatırımdan fon blokajlı girmek istiyorum 1000 tl ile ancak yeterli bakiyeniz yok diyor. oysa fonda param var. ziraat ppf fonundayım. eksik bişey mi yapıyorum acaba
    fonda % nedir bilmiyorum ama dövizde %90 ına kadar işlem yaptiriyor (bankadan bankaya değişebilir) fonda %95 olabilir, miktari biraz azaltip deneyin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    %5 civarı derim ben...ki zaten %5 inanılmaz yüksek bir oran. Son zamanlarda hiç olmayacak bir rakkamdan bahsediyoruz.

%10 lu rakkamlar filan olursa büyük sıkıntı... O zaman tahta açılışından korksun herkes ztn...
    Biotrend beklentim %3 civarıydı ama %5 gelmiş, aydem de %10 a yakın gelebilir demektir... Bir mb başkanını gece yarısı görevinden alma densizliği nelere mal oluyor...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Biotrend beklentim %3 civarıydı ama %5 gelmiş, aydem de %10 a yakın gelebilir demektir... Bir mb başkanını gece yarısı görevinden alma densizliği nelere mal oluyor...
    Galata tavan açmadığı dan daha yüksek gelebilir son halka arzlarda getiri git gide azaldı yakında yatırımci sayısıda azalacaktır

5. Ben talebimi bugün yapacaktım ama şuan Gwind halka arzının eşit dağıtım olmasına rağmen -6 açması sebebiyle Aydem halka arzına katılmayacağım. Benim gibi bugün talep girmeyi düşünenlerden vazgeçecekler olacaktır, eğer talep girişi yapıldıktan sonra tekrar iptal edilebiliyorsa önceki günlerde talep girenlerden de iptal edenler olacaktır. Tahminimce %12-15 civarı hisse gelebilir ve açılışta tavan olmazsa herkes yüklü aldığı için çok büyük panik olur. İyi ki talep girmeyi son güne bırakmışım.

6.  Alıntı Originally Posted by loyloy Yazıyı Oku
    fonda % nedir bilmiyorum ama dövizde %90 ına kadar işlem yaptiriyor (bankadan bankaya değişebilir) fonda %95 olabilir, miktari biraz azaltip deneyin
    tesekkürler ancak yine olmadı. ben ziraatin normal sitesinden fon aldım acaba ziraat yatırımdan mı fon almalıydım. bi farkı var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by furkan29 Yazıyı Oku
    tesekkürler ancak yine olmadı. ben ziraatin normal sitesinden fon aldım acaba ziraat yatırımdan mı fon almalıydım. bi farkı var mı?
    rica ederim ama ben ne ziraati ne fon işlerini biliyorum, (döviz teminati ile başvuruyorum)
    bilen vardir umarim ama en iyisi arayip sorun bankaya.

8.  Alıntı Originally Posted by huzeyfe Yazıyı Oku
    Ben talebimi bugün yapacaktım ama şuan Gwind halka arzının eşit dağıtım olmasına rağmen -6 açması sebebiyle Aydem halka arzına katılmayacağım. Benim gibi bugün talep girmeyi düşünenlerden vazgeçecekler olacaktır, eğer talep girişi yapıldıktan sonra tekrar iptal edilebiliyorsa önceki günlerde talep girenlerden de iptal edenler olacaktır. Tahminimce %12-15 civarı hisse gelebilir ve açılışta tavan olmazsa herkes yüklü aldığı için çok büyük panik olur. İyi ki talep girmeyi son güne bırakmışım.
    Ben öyle yaptım mesela. Biotrendi iptal edemedim, gerçekleşmişti. Ama Aydem ile canı iptal ettirdim.

Sayfa 17/91 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •