Hoşgeldin Stah komutan
Hoşgeldin Stah komutan
bir halt olacağı yok.
Sayın TH yorumlarınız için teşekkür ederim ,ben de 1 senelik borsa tecrübemle sizin gibi nedenlerini de açıklayan ve araştırın diyen forumdaşlardan büyük keyifle yeni bilgiler öğreniyorum, tecrübelerinizden faydalanıyorum. Teknik kısımlardan henüz cok anlamıyorum öğrenmeye çalışıyorum bu bağlamda endeksden genel beklentimiz ne olmalı. Ben sabırlı ve uzun vadeli düşünüyorum sizin endeks ile ilgili hem bilgilerinize hem de tecrübelerinize dayalı olarak beklentiniz nelerdir ,paylaşırsanız sevinirim ,saygılarımla...
Tşk ederim 666 biraderim ama Forumda işim bitiyor filan deme. Senin müthiş katkıların oluyor. Her ne kadar senin eşsiz katkılarına müteşekkir olmayanlar var ise de birazcık borsa tecrübesi olanlar bu gerçeğin farkında. Senin yorumların hem ders niteliğinde hem de onları okumak çok zevkli. HALKB'deki problemler de öyle hemencecik çözümlenecek gibi de durmuyor, senin de gözlemlediğin gibi. O yüzden işim bitiyor filan laflarını geç, geleceğe bak.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
nilkiz, fenerLEE: Teşekkürler, tecrübe ve bilgi paylaşımlarımdan bir fayda elde ediyorsanız ne mutlu bana. Sevgiler TH
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
STAH Komutan selamlar sevgiler, seni burada görmek büyük bir zevk. Bizim eski Plato'dan burada 1 düzine kadar arkadaş var örneğin ayhan53 (Rallici Başkanımız), slx, Gazmanbaba, kuzu vs niklerini hatırlayabildiklerim. Komutan, senin yerin ayrıdır, çok değerli bir şahsiyetsin. Muhabbetini gerçekten de çok özledim desem hiç yalan olmaz. Katılımını bekliyorum STAH Komutan, kendine iyi bak. Sevgiler Saygılar Hürmetler. TH
1 yıllık tecrübe son derece azdır, borsadan para kazanıp kazandığını elde tutabilme açısından tamamen yetersizdir aman dikkat et. Acemilerle tecrübesizlerin şansları genellikle yaver gider ve hep öyle olacağını sanırlar ama er veya geç ellerinde patlar. Ufak ufak başla ve deneyerek öğrenmeye çalış, kendini test et. Risk alırken alman gereken riski en başta belirle. Her zaman bir stratejin olmalı. İşler ters gitmeye başlarsa ne yapman gerektiğini en başta belirlemen gerekir. Bir borsacının başına gelebilecek en kötü şey en başta güzel paralar kazanıp bu işin çok kolay olduğunu varsaymasıdır. Bilgi ve tecrübe çok önemlidir. Eksikliklerini kısa zamanda kapatmaya çalış.
Mevcut konjonktür borsada yatırım yapmaya uygun değildir. TR ekonomisi iyi yönetilmiyor. Ülke yüksek faiz, yüksek enflasyon, kötü yönetim, artan işsizlik, artan belirsizlikler, azalan kârlılık kıskaçları arasında sıkışıp kalmış durumda. Şirketlerin içinde bulunduğu genel durum da iç açıcı değil. Ülkenin içinde bulunduğu durumu banka hisseleri gayet gerçekçi bir şekilde yansıtıyor çünkü defter değerlerine göre %50'yi aşan hatta %75'e kadar yükselen muazzam iskontolarla işlem görüyorlar. Bankalar ülke ekonomisinin temel direkleridir. Bu direkler eğer olumlu mesaj veremiyorsa demek ki ekonomide işler yolunda gitmiyor demektir.
Yer İmleri