Sayfa 17/81 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 129 - 136 arası.

Konu: XU030_endeksi

PİYASA_ vade sonu yaklaştıya piyasayı gine çorbaya dönderirler diye tahmin ediyorum. ama ben nihai yön yukarı olduğunu düşündüğüm için, peşinden koşmadan kucağa gelen banka hangisi olursa onlardan birini değerlendirmeyi düşünüyorum. yani şurası destek burası direnç diye yazmanın bir anlamı kalmadığını düşünüyorum. zaten hafta sonu mecburen on günlük mola vereceğim. malum havalar cehennem sıcağı oldu.. vade bitsin bakalımda sıfırdan yeniden başlarız. hadi bol şanslar...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

#GARAN__ 8.36 kilit rakam oldu. üzerinde kalınması aydınlıktır. kırılması durumunda tabiki aynı rahatlığı bulamayız fakat buna düzeltme diyebiliriz. bu rakamın önümüzdeki günler içinde geçerli olacağını düşünüyorum
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    GARAN__ yarın için normal açılışlarda dirençler. 8.38.. 8.41.. normal açılış diyorum çünkü sert yukarı açıp tepeden çaktıkları zamanlarda oluyor.
    benim 8.41 dirence 41 kere maaşallah diyelimde nazar değmesin gerçi iyice kaşar oldu değmezde ya değerse...

GARAN_ bu namussuzda bazen erkete görevi yapıyor, bazende trafikte yola set çekerek acelesi olanlara yol veriyor.. şaka makada piyasayı iyi yönetiyor ama...

takip edenleriniz olmuştur. bugün prof ÖZGÜR DEMİRTAŞ grafik üzerine çekilen çizgi ile başarı gelmez eleştirisine tepki gelmesi üzerine, aslında ben haklıyımda tamam sizin dediğiniz olsun dercesine özür diledi.
    https://twitter.com/ProfDemirtas

adamı konuştuğuna pişman ettiler video yu kaldırmış. en çok dikkatimide, tepki gösteren oyuncuların defalarca çizgi çekerek çakılmalarına rağmen böyle davranmaları oldu. aslında evet bunun bir yerlerinden hava kaçırıyor çokta güvenmemek lazım diye yazmaları gerekirken saygızıca mesajlar atıldı. şahsen ben üzüldüm

xu030__ el ense yaptığım için gündüzleri giremiyorum ama, akşamları fırsat bulduğumda bakmadanda edemiyorum. bence görüntüye göre piyasanın dip yaptığını düşünüyorum. ancak vadenin son gün olması ve aşağıda ve yukarıda boşluk olmasından dolayı bir hayli çalkantılı piyasa olacağını düşünüyorum. aslında 30 endeksi daha sağlıklı çaşıyor ama GARAN yinede GARAN dır diye 8.27 direncin dikkate alınmasını öneriyorum. üzerinde tutunabilmesi çok olumludur diye düşünüyorum. bol şanslar

GARAN oraya bak, şuraya bak, cambaza bak, derken perdeleme yapıp satışa yol vermiş. aslında akşam 30 endeksi daha sağlıklı olur diyipte GARAN paylaşmam şansızlık oldu. bunun nedenide küsuratlı rakamlar olması. değilse garan gibi üç rakamlı olmuş olsa endseks paylaşırdım. çünkü garan zaman zaman başına buyruk hareket ettiğini herkes gibi bende biliyorum. sonuç olarak vadede bitti ama piyasa çok zayıf! umarım yarın birgün toparlanma mücadelesi verir. bol şanslar

Sayfa 17/81 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •