İplik üretimi Kahramanmaraş, İstanbul, Gaziantep, Bursa gibi illerde yoğun olarak yapılırken,
Denizlide havlu, bornoz, ev tekstili imalatı, Uşakta iplik, battaniye, geri dönüşüm, Çorlu ve Çerkezköyde terbiye, Adanada pamuklu dokuma ve terbiye, Gaziantepte dokusuz yüzey, makine halıcılığı, İstanbulda konfeksiyon ve örme imalatı ön plana çıkmaktadır.
Sadece yuvarlak örme üretim kapasitesi dikkate alındığında ise İstanbulu sırasıyla Tekirdağ, Maraş ve Bursa izlemektedir.
Şanlıurfa pamuk üretiminde ön sıradadır.
Şirket, bu nedenle başta da belirttiğimiz gibi organik iplik üretimi için üretim tesisini pamuk üretiminin en iyi konumda olduğu Şanlıurfa şehrinde hem hammaddeye ulaşıma yakınlık hem de kaliteli pamuk ürünü temini elde edebilmesi nedenleriyle kurmuştur.
Minikyatrimci o kadar yazmış bir türk kahvesi yapayım da zevkle okuyayımEline sağlık hocam şimdiden
Kaliteli pamukla 100 doğal kumaş yapanları seviyorum
Bak bundan da bebe ürünleri çıkabilir hocam. Her şeye gebe yeter ki kaliteli pambık kullansın
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
denizlide ev tekstili.. menderese selam olsun![]()
timsahlı tişörtleri üretiyor adam![]()
kap taraması yapalım..
ajanslara neler düşmüş..![]()
Yer İmleri