Sayfa 17/55 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
Arama sonucu : 437 madde; 129 - 136 arası.

Konu: RUBNS Rubenis Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    Şirketin sektörde bulunduğu konuma avantaj sağlayan bir diğer önemli husus ise aldığı teşviklerdir.

Şirket, Şanlıurfada yaptığı yatırım sayesinde 6. bölge teşvikleri kapsamında bulunmaktadır.

Bu teşvikler kapsamında 12 yıl boyunca SGK prim ödemesi yapılmayacaktır.

Bununla birlikte 10 yıl boyunca kurumlar vergisi %2,5 olarak uygulanacaktır.

Bulunduğu bölge nedeniyle sağladığı bu teşvikler, Şirketin üretim maliyetlerini olumlu etkilediğinden diğer rakip firmalara göre önemli bir rekabet avantajı sağlamasına olanak sağlamıştır.

Bu bakımdan elde bulunan bu özellikler sayesinde Rubenis Tekstil San. ve Tic. A.Ş. organik iplik sektöründe önemli bir konuma sahiptir.
    700 üzerinde personel olcak ve 12 yıl sgk prim teşviği

2.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    Şirketin sektörde bulunduğu konuma avantaj sağlayan bir diğer önemli husus ise aldığı teşviklerdir.

Şirket, Şanlıurfada yaptığı yatırım sayesinde 6. bölge teşvikleri kapsamında bulunmaktadır.

Bu teşvikler kapsamında 12 yıl boyunca SGK prim ödemesi yapılmayacaktır.

Bununla birlikte 10 yıl boyunca kurumlar vergisi %2,5 olarak uygulanacaktır.

Bulunduğu bölge nedeniyle sağladığı bu teşvikler, Şirketin üretim maliyetlerini olumlu etkilediğinden diğer rakip firmalara göre önemli bir rekabet avantajı sağlamasına olanak sağlamıştır.

Bu bakımdan elde bulunan bu özellikler sayesinde Rubenis Tekstil San. ve Tic. A.Ş. organik iplik sektöründe önemli bir konuma sahiptir.

kurumlar vergisi %2,5..

yanlış duymadınız sadece ve sadece %2,5..

3. İplik üretimi Kahramanmaraş, İstanbul, Gaziantep, Bursa gibi illerde yoğun olarak yapılırken,
    Denizlide havlu, bornoz, ev tekstili imalatı, Uşakta iplik, battaniye, geri dönüşüm, Çorlu ve Çerkezköyde terbiye, Adanada pamuklu dokuma ve terbiye, Gaziantepte dokusuz yüzey, makine halıcılığı, İstanbulda konfeksiyon ve örme imalatı ön plana çıkmaktadır.

Sadece yuvarlak örme üretim kapasitesi dikkate alındığında ise İstanbulu sırasıyla Tekirdağ, Maraş ve Bursa izlemektedir.

Şanlıurfa pamuk üretiminde ön sıradadır.

Şirket, bu nedenle başta da belirttiğimiz gibi organik iplik üretimi için üretim tesisini pamuk üretiminin en iyi konumda olduğu Şanlıurfa şehrinde hem hammaddeye ulaşıma yakınlık hem de kaliteli pamuk ürünü temini elde edebilmesi nedenleriyle kurmuştur.

4. Minikyatrimci o kadar yazmış bir türk kahvesi yapayım da zevkle okuyayım Eline sağlık hocam şimdiden

Kaliteli pamukla 100 doğal kumaş yapanları seviyorum

Bak bundan da bebe ürünleri çıkabilir hocam. Her şeye gebe yeter ki kaliteli pambık kullansın
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

5. denizlide ev tekstili.. menderese selam olsun

6.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    kurumlar vergisi %2,5..

yanlış duymadınız sadece ve sadece %2,5..

6. bölgenin faydaları Patron zeki. Patrona lafım yok
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

7. timsahlı tişörtleri üretiyor adam

8. kap taraması yapalım..

ajanslara neler düşmüş..

Sayfa 17/55 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •