Sayfa 17/751 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 129 - 136 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    Eger opsiyon tetiklenmeyeceksev( cok buyuk ihtinmalle de tetiklenmeyecek) 111 milyon dolar kotu fiyat degil

Normal faaliyetlerin elde edebileceği kârlar itibarı ile 111m doları bende yüksek bulmuyorum.

Aynen. Zaten bu fiyatlamanın içinde ben daha ne 3. çeyrek beklentisi görüyorum, ne 2. Çeyrek olası sonuçlarını. Uçan kaçan bir fiyatlama henüz söz konusu değil.

2.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    111m dolar. Yakında tarihe not düşeceğimiz günler gelecek
    Artık endekse, hisselere doviz bazlı bakmak bana hiç rasyonel gelmiyor. Yeni bir hikaye olmadan doviz bazlı bakmak adamı uzer.

Hiç bir hikaye olmadan elektrik demandın dustugu, mobilitenin olmadıgı ortamda 90 cent gören trcas, bu ortamda maximum 50 cent den satış yedi..

3.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Artık endekse, hisselere doviz bazlı bakmak bana hiç rasyonel gelmiyor. Yeni bir hikaye olmadan doviz bazlı bakmak adamı uzer.

Hiç bir hikaye olmadan elektrik demandın dustugu, mobilitenin olmadıgı ortamda 90 cent gören trcas, bu ortamda maximum 50 cent den satış yedi..
    90 sentler tamamen yan tahta rallisi idi.

TL , bir varlığın 3 ay 5 ay sonraki değerini ölçebilecek bir para birimi değil maalesef. Onun için TL bakmıyorum. Akaryakıt sektöründeki satın almalara bakın, birde el değiştiren santrallerin kaça gittiğine.. Bizde yüksek tutarlı varlıklar hep dolar ile ölçülür

4.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku

Manipulatif hissede her hareket olasi. Sn GP nin bile umudu cogu zaman sirketin kendisinden cok gelecek buyuk manipulatorde.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan43 Yazıyı Oku
    Hisse senedi ve fiyatları geri çekildi ama bu hisse senedi destek yok mu acaba
    destek mestek yok bam bam bam var

6. soyle bir tablo hazirladim

sol taraf shell trcas
    sag taraf RWE

alt kisimsa dolar degerleri( esasinda yillik ortalama dolar kurlarini alarak ya da her ceyregi ayri ayri yapip sonra onlari toplamam cok daha dogru olurdu ama bu hisseye bu kadar zaman harcamak bile aptalca oldugundan ugrasmaya usendim)

en altta da dolar cinsinden is kollarinin toplam karlari

Son düzenleme : thinktt; 04-07-2022 saat: 19:40.

7.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    destek mestek yok bam bam bam var
    Sn thinktt 9 lardan satmış ) altan yerine koyacak..

8.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    soyle bir tablo hazirladim

sol taraf shell trcas
    sag taraf RWE

alt kisimsa dolar degerleri

en altta da dolar cinsinden is kollarinin toplam karlari

Tablo için teşekkürler. Önümüzdeki dönem bize kılavuz olacak 👍

Sayfa 17/751 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız