Sayfa 17/30 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
Arama sonucu : 233 madde; 129 - 136 arası.

Konu: AYCES - Altınyunus Çeşme

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Haberin fotoğrafını çektim ama yükleyemiyorum. Google a4 Kasım hisse değişiklikleri yaz oradan bakın.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Buldum. Çok teşekkür ediyorum. AYCES in bulunduğu gurupta Günlük TAVAN - TABAN marj oranı % 15 olmuş.
    Karıncanın 1 Yılda Biriktirdiğini Deve 1 Avuçta Yermiş.
    Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Olamaz. Tavsiyede Bulunmak Bizim Haddimiz Değildir.

2 yıl oncesıne kadar bu bölgede butık otel işletıcısydım.Sonra devredıp tası tarağı toplayıp asıl ikametgahımıza donduk...Bu yaz bırkac arkadaşı görmek için 3 günlüğüne gıttıgımızde bu otelde kaldık sıse su 6 lira idi hisse fiyatından pahalı...Ist -İzmir yolu açıldı bolgenın popularıtesı arttı.Uzun vade için alınır Kişisel görüşüme göre.eskıden kar yağınca alır nevruzda satardım Allah bereket versın en az % 30 u kar vardı...Ytd

3. Bravo ayces tam gaz ileri

4. Pazarlayamadilar ,ellerinde kaldı.:bravo:

5.  Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    Pazarlayamadilar ,ellerinde kaldı.:bravo:
    O zaman yukarı çekmeye devam ederler. diye düşünüyorum.
    Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Olamaz. Tavsiyede Bulunmak Bizim Haddimiz Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by HİSSEMATİK Yazıyı Oku
    O zaman yukarı çekmeye devam ederler. diye düşünüyorum.
    Çok hızlı yükselttiler.Yukseltseler ky çok hızlı yükseldiği için almaz .

Birkaç ay 4-6 tl aralığında sogutulup sonra yavaş yavaş 7 tlye çıkartılırken ky ya mali devrederler.

7.  Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    Çok hızlı yükselttiler.Yukseltseler ky çok hızlı yükseldiği için almaz .

Birkaç ay 4-6 tl aralığında sogutulup sonra yavaş yavaş 7 tlye çıkartılırken ky ya mali devrederler.
    Bu fiyatlardan küçük yatırımcıya verilecek kadar çok hisse yok. Piyasada 1.829.498 lot hisse var. O nedenle benim şahsi görüşüm çok daha yüksek fiyatlara götürmeleri, ardından da çok yüksek bir bedelsiz falan yaparak küçük yatırımcıya verebilirler. Kağıt çok az ve sığ. Yada kağıdın fiyatını yükselttikten sonra satış yada ortaklık gibi bir haber gelmesi gerekir. Tek çözüm kağıdın fiyatının yükselmesidir. Bugün Tavana kadar 30.000 lot hisse vardı. Yani 200.000 TL si olan birisi istese TAVAN yaptırabilirdi. Neyse Hayırlısı olsun. Hisse de olanlara BOL BOL BOL kazançlar diliyorum.

Bunu aldım ilk defa bir hissede bekleyeyim dedim o da gitmiyor qnbfl alsaydım 4 katlamıştım

*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 17/30 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •