2 yıl oncesıne kadar bu bölgede butık otel işletıcısydım.Sonra devredıp tası tarağı toplayıp asıl ikametgahımıza donduk...Bu yaz bırkac arkadaşı görmek için 3 günlüğüne gıttıgımızde bu otelde kaldık sıse su 6 lira idi hisse fiyatından pahalı...Ist -İzmir yolu açıldı bolgenın popularıtesı arttı.Uzun vade için alınır Kişisel görüşüme göre.eskıden kar yağınca alır nevruzda satardım Allah bereket versın en az % 30 u kar vardı...Ytd
Bravo ayces tam gaz ileri
Pazarlayamadilar ,ellerinde kaldı.:bravo:
Bu fiyatlardan küçük yatırımcıya verilecek kadar çok hisse yok. Piyasada 1.829.498 lot hisse var. O nedenle benim şahsi görüşüm çok daha yüksek fiyatlara götürmeleri, ardından da çok yüksek bir bedelsiz falan yaparak küçük yatırımcıya verebilirler. Kağıt çok az ve sığ. Yada kağıdın fiyatını yükselttikten sonra satış yada ortaklık gibi bir haber gelmesi gerekir. Tek çözüm kağıdın fiyatının yükselmesidir. Bugün Tavana kadar 30.000 lot hisse vardı. Yani 200.000 TL si olan birisi istese TAVAN yaptırabilirdi. Neyse Hayırlısı olsun. Hisse de olanlara BOL BOL BOL kazançlar diliyorum.
Karıncanın 1 Yılda Biriktirdiğini Deve 1 Avuçta Yermiş.
Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Olamaz. Tavsiyede Bulunmak Bizim Haddimiz Değildir.
Bunu aldım ilk defa bir hissede bekleyeyim dedim o da gitmiyor qnbfl alsaydım 4 katlamıştım
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Yer İmleri