Sayfa 17/32 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
Arama sonucu : 252 madde; 129 - 136 arası.

Konu: BORLS Borlease Otomotiv A.Ş

1. Tavan yapmadın ama kızamam sana
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Hocam tavan yapsa dağıtım başlamış demektir. En güzel çıkışlardan biri bu tür çıkışlar hiç çaktırmadan 2x i devirdi… 2 tavan olsa hibe trenine dönder burası sonrada ağlama duvarına

3.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Tavan yapmadın ama kızamam sana
    Hocam satmadıysan senin yorumlarına ihtiyacımız var gibi

4. Tavanı yapıp motoru soğutsaydı ky nın isteği olmuş olurdu ama zararı yok bunada razıyız spek biliyor işi işine çokta karışmamak lazım

5. Sadece şunu diyeyim bofa nın satışı umurumda değil yarın bayram var tatile girecek yabancı şu bu derim biraz satan değil de alan önemli mal ellerinde toplu anlık Bi yerlere dokundurup geri yükselecek diye düşünüyorum bunuda yeni yıla kadar yaparlar sonrasında yükselişin devamı gelir 72 önemli ondan önce 69 var artık burayı yani 72 yi geçip kapanış yapmalı eger orayı hacimle geçer ise katlama yapmasını beklerim bu formasyon ×3~5 arasında son bulur ilk geri geldiği yani kendine direnç olarak belirlediği yer belli 43~45 arası Bi yer işte onu çarp rakam ortaya çıkar gerisi zamana kalıyor hissenin tek handikapı bilançoda ki zarar orada Bi düzelme olursa hissenin önü açık spekte çok güçlü diyebilirim

6. Holdingin satacağı lotlar çarşamba günü global in takasın girmiş nitelikli yatırımcıya satabilirdi veya yurt dışı nitelikli yatırımcı olabilirdi fonlar alabilirdi hisse için en hayırlısı spek alabilirdi ama Holdingin kendi bünyesinde dolaşıma girdi bu durumda spek le holding arasında Bi anlaşma veya savaş olabilir çünkü hiçbir spek bu durumda yukarı çekmez kafasına yer patronun lotlarını anlaşma olsa bile tepede 16 milyonu satmak iste yen Bi patron var her türlü sarpa sarar bir iki milyon olsaydı sıkıntı olmazdı hatta 5 milyona kadar sıkıntı olmazdı diye düşünüyorum spek peder pey toplardı ama 16 milyon olunca sıkıntı şu anki fiyatla bile 1 milyarın üstünde piyasa değeri var düşünsenize spek emek verip veya fonlar emek verip 100 120 liraya çıkarttı tam bir iki tavan yapıp ardından mal satacak patron araya girip speğin müşterilerine malı çakacak kısaca iyi olmadı dua edelim spekle patron aynı kişi olsun

7. Holding tarafı net satıcı Bi tarafta da net alıcılar kararlı alıcılar var bakalım patron nerede satmaktan vazgeçer hangi fiyata yok ben buradan satmam der veya alıcılar nerede bu fiyattan ben almam der bir birlerini tartmaya gideceklerdir ama bu fiyata fitler eğer buradan değiş tokuş olursa ve hisseyi buraya taşıyanlar topluyorsa spek güçlenir bu olumlu bizim için veya formaliteden bu fiyattan değiş tokuş oluyor danışıklı bişey kimse araya girmesin diye buradan yapıyorlar bu da ky için olumlu neyse biz bekleyip görecez

8. Çok bekledi ver yukarı bide 70 üstünü tart

Sayfa 17/32 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •