Sayfa 17/399 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 3190 madde; 129 - 136 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Aklımızı alacak aklımızıı

Ytd

2. Break out'unuz gerçek, kazancınız hayırlı ve bereketli olsun.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

3. Hayirli olsun guzel gidiyor.

Aylardır olumsuzluk pompalayanlar aniden kaybolmuş ..

Geçen yıl bir ara 53 TL'yi görmüştük o zaman satamamış ancak ev/arsa alma zamanı mecburen 45 TL'den satmıştım. Bir forumdaş ev yanlış yatırım demiş, mobilden okudum şimdi bulamadım üşendim, arsa aldık, kat karşılığı verdik güzel olacak inşallah. 47 TL'den geri döndüm şimdi ama EREGL ağır hissedir. İnşallah iki senedir süründürdüğü gibi süründürmez en azından 60'lara atar kendini.

elimde hisse olmadığında yazmıyorum sadece okuyorum, zira portföyümde taşımıyorsam yazma hakkım yokmuş gibi geliyor bana. saçma bir psikolojiye giriyorum muhtemelen ama neyse . Aslında portföyde taşımayan daha da objektif değerlendirme yapabiliyor.

Merak ettiğim Mittal'in hissesi kaldı mı, kaldıysa ne kadar kaldı. Görece eskiler bilir başımızda bir de bu dert vardı.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

5. Mittal in ereglde hissesi kalmadı. Full aefes e geçirdi portföyünü, rızkını alkolde arıyor

https://twitter.com/parateorisi/stat...Epe6BFXGU870rg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Mittal in ereglde hissesi kalmadı. Full aefes e geçirdi portföyünü, rızkını alkolde arıyor

"İçki bütün kötülüklerin anasıdır. "

Yeşilay

"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

8. Bugünkü kapanışı yaklaşık 150 yıldır pusuda bekliyordum. Allah utandırmasın.

Sayfa 17/399 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •