Sayfa 17/872 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 129 - 136 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by usual Yazıyı Oku
    Teşekkürler değerli bilgiler için. Çağrı fiyatı konusunda beklentiniz nedir sizin acaba? 11.51 dışında bir fiyatın yüksek olasılığı var mı? Ve bu fiyatın altında bir çağrı fiyatı olasılığı nedir? Sizin düşüncelerinizi merak ettim.
    11,51 iyi bence dolar kuru şuanda sözleşmenin imzalandığı zamanla aynı seviyede. Ama kapanış bilançosu ne olur fiyatı ne kadar etkiler bilemiyorum.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by jtucker Yazıyı Oku
    Sürecin ilerlemesi başka bir konu. GK'ya yetişirse iyi olur, ama yetişmezse de en fazla 15-20 gün daha uzar, bekleriz sorun değil.

Ama sözleşmenin iptali bambaşka bir konu. Ben hukuki olarak sözleşme iptalinin çok zor olduğuna kanaat getirdikten sonra bu hisseye yatırım yaptım. Çünkü bir yılda 5 kat prim yapmış bir senede %10-15 kar edebilmek için, hele de keyfi sözleşme iptali varken, yatırım yapmak benim için çok riskli olurdu. Ama dediğim gibi, benim anladığım kadarıyla olağanüstü şartlar dışında sözleşme keyfi olarak iptal edilemiyor.
    YTD
    Bende sizin gibi düşünüyorum ama isterseniz birde siz arayın konuşun Serdar beyle.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Şu anki fiyata bakarsak neredeyse yüzde 10 marj kesin bir aksilik olmazsa. İş cesaret işine döndü biraz.

~~~Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. YTD ~~~

4.  Alıntı Originally Posted by jtucker Yazıyı Oku
    Spek, geçen haftaki gibi 9,9X'e daldır da nasiplenelim:)
    Biraz boşta para var, yatmasın.
    YTD
    spek sizi dinledi... nasiplenin diye...

5.  Alıntı Originally Posted by erdogan Yazıyı Oku
    spek sizi dinledi... nasiplenin diye...
    Nasiplendik.
    YTD

6. Ben de nasiplendim ytd.

7. Daha da salar mi

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Kademeler boş istedikleri fiyata çekebilirler. Birileri toplasa da 11 olur hemen. Öyle bir noktada kağıt.

Sayfa 17/872 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •