Sayfa 16/872 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 121 - 128 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by usual Yazıyı Oku
    Bilgi için teşekkürler. Peki siz şu anki tabloyu nasıl açıklıyorsunuz. Toplantıya 3 gün kala 10,55 ortalamalı 60 000 nin üzerinde satış emri var. ayrıca 10.40 üzerindeki her alış emrini otomatik gerçekleştiriyorlar. Neden 3 gün kala birileri bu kadar çıkmak istesin ki? Bunlar ky de olamaz.
    Sebebini bilmiyorum. Bilsem zaten 2-3 defa çok güzel, yaklaşık %10 marjlarda al-sat fırsatı verdi, değerlendirirdim, ama maalesef öylece baktık. Herhalde bir daha fırsat vermez dedik her seferinde, ama verdi, veriyor.
    Tahta sığ zaten, her şey olabilir görünüyor:
    Belki bir kısacı yakalamıştır, dökmek istiyordur.
    Belki daha iyi bir fırsat görmüştür, bunu satıp ona geçecektir.
    Belki yukarıdan satmış, alttan almak istiyordur.
    Belki önemli bir haber öncesi kendine yukarı yönlü marj açıyordur.
    Belki bizim bilmediğimiz bir şeyi biliyordur.
    Belkiler çoğaltılabilir.
    YTD

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Ön koşulların toplantıya kadar yetismemesi problem olmaz ama tarafından birinin sözleşmeden vazgeçmesi her şeyi bitirir

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın balıkadam,
    sözleşmenin yeni imzalandığı dönemlerde yatırımcı ilişkilerine sormuştum, sözleşmede iptal koşulu yok. Yani taraflardan biri kafasına göre ben vazgeçtim diyemez. Ancak olağanüstü hallerde (çok büyük doğal felaket, savaş vs.) durumlarda iptal olabilir, o da genelde sözleşmelerde standart olarak yer alır diye biliyorum. Ben yanlış anlamış olabilirim, isterseniz siz de yatırımcı ilişkilerine bir sorun, çünkü bu konu önemli.
    YTD

3.  Alıntı Originally Posted by jtucker Yazıyı Oku
    Sayın balıkadam,
    sözleşmenin yeni imzalandığı dönemlerde yatırımcı ilişkilerine sormuştum, sözleşmede iptal koşulu yok. Yani taraflardan biri kafasına göre ben vazgeçtim diyemez. Ancak olağanüstü hallerde (çok büyük doğal felaket, savaş vs.) durumlarda iptal olabilir, o da genelde sözleşmelerde standart olarak yer alır diye biliyorum. Ben yanlış anlamış olabilirim, isterseniz siz de yatırımcı ilişkilerine bir sorun, çünkü bu konu önemli.
    YTD
    Bende zaten yatırımcı ilişkilerine sordum bugün. Net birşey söyleyemedi. O yüzden aklım karıştı ama ön şart olarak sadece banka işi kalmış o da yetisirse genel kurulda devir yapılacakmış.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bende zaten yatırımcı ilişkilerine sordum bugün. Net birşey söyleyemedi. O yüzden aklım karıştı ama ön şart olarak sadece banka işi kalmış o da yetisirse genel kurulda devir yapılacakmış.

Banka işi nedir acaba? Biraz daha açıklayabilir misin?

5.  Alıntı Originally Posted by usual Yazıyı Oku
    Banka işi nedir acaba? Biraz daha açıklayabilir misin?
    Karşı taraf banvitin borçlu olduğu bankalarla gorusuyormus. Borçları üstlenmek için

6. Bu konu dışında başka ön şart kalmamış bütün izinler alınmış

7.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Karşı taraf banvitin borçlu olduğu bankalarla gorusuyormus. Borçları üstlenmek için

Teşekkürler değerli bilgiler için. Çağrı fiyatı konusunda beklentiniz nedir sizin acaba? 11.51 dışında bir fiyatın yüksek olasılığı var mı? Ve bu fiyatın altında bir çağrı fiyatı olasılığı nedir? Sizin düşüncelerinizi merak ettim.

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku

Sürecin ilerlemesi başka bir konu. GK'ya yetişirse iyi olur, ama yetişmezse de en fazla 15-20 gün daha uzar, bekleriz sorun değil.

Ama sözleşmenin iptali bambaşka bir konu. Ben hukuki olarak sözleşme iptalinin çok zor olduğuna kanaat getirdikten sonra bu hisseye yatırım yaptım. Çünkü bir yılda 5 kat prim yapmış bir senede %10-15 kar edebilmek için, hele de keyfi sözleşme iptali varken, yatırım yapmak benim için çok riskli olurdu. Ama dediğim gibi, benim anladığım kadarıyla olağanüstü şartlar dışında sözleşme keyfi olarak iptal edilemiyor.
    YTD

Sayfa 16/872 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •