Sayfa 17/46 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
Arama sonucu : 363 madde; 129 - 136 arası.

Konu: 2017 ramazan ayı

1. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. Çocuklugum da Üsküdar da teraviler ne güzel geçerdi cami ler tıklım tıklım olurdu işin gerçeği çok güldüğümüz için bize az atmadılar camiden ...

Şimdi bakıyorum teravide çocuk yok ne kadar acı camilerin yarısı bile zor doluyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku

Çocuklugum da Üsküdar da teraviler ne güzel geçerdi cami ler tıklım tıklım olurdu işin gerçeği çok güldüğümüz için bize az atmadılar camiden ...

Şimdi bakıyorum teravide çocuk yok ne kadar acı camilerin yarısı bile zor doluyor...
    bende kadıköy

4.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    bende kadıköy
    üsküdar ah güzel üsküdar.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    üsküdar ah güzel üsküdar.
    üsküdar,
    evet her zaman güzeldir.

6. Sn cefaks IS bankası B günlük alabilir miyiz

LG-H525 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Şırnak Şenoba'da Helikopter Kazasında 13 Şehidimiz Var.
    Şehitlerimize
    ALLAH'tan Rahmet Diliyorum.
    Tüm Milletimizin Başı Sağolsun
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 17/46 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •