şuan algoritma değişti. izle. çok ince sonlanma paterni geçti.
*
algortmanın incede değil kalında değiştiğini anlamak için meraklısına.
3,4325 erken uyarı
3,45 uyarı
3,48 kırmızı alarm.
*
gören göz.
şuan algoritma değişti. izle. çok ince sonlanma paterni geçti.
*
algortmanın incede değil kalında değiştiğini anlamak için meraklısına.
3,4325 erken uyarı
3,45 uyarı
3,48 kırmızı alarm.
*
gören göz.
şuan doların olması gereken fiyat normali 3.59
şuan doların dalglanma halinde düşük olması gereken fiyat normali 3.51
şuan gören göz için ballı şekilde algoritmik köpük var.
-
algoritma bunu neden yapıyor ?
çünkü bunu yapmasa idi 3.53 de sabit kalsa idi log grafikçi leblebiciler şuan 3.10 ve 2.80 hedef veremeyecekti. peki benim düşündüğüm gibi hiç inmeden 3.47 bozulmadan devam etsse idi bu sefer 3.44 ve 3.40 leblebicileri yaya kalacaktı. demek ki algoritmanın hesabına göre bu hareketle daha çok leblebi yakalama şansı oldu.
*
gören göz.
.
çok yazdım. algoritma ve patterncilerin hedefi olacağım.
*
ara verelim.
Su anda dolarin uluslararasi ticaret verilerine ve dunyadaki ilk 50 ulke enflasyon, buyume ve faiz oranlarina gore degeri Turkiye icin 2.80 dir. Ustu siyasi ve jeopolitik risk primidir. Yerliler surekli dolar aliyor ve dolar fiyati geriliyor. Tam olarak 2002-2008 yillari arasindaki pattern kendini tekrar ediyor. Buyuk resme bakin.
algoritma ile 3.53 den 3.47 kırılarak indirilen kurda leblebi nasıl yakalıyor algolar ?
*
3.38* 3.39 a veren algoritma
dönüp alışa geçtiğinde
3.39-3.53 arası nerden alırsa alsın hangi leblebileri düşürürse düşürsün maliyet bölgesi 3.53 - 3.39 arasında yapıyor.
*
algoritma 3.53 den alışa dönse idi maliyet bölgesinin dip fiyatı 3.53 den başlayacaktı.
*
algoritma 3.53-3.47-3.39 arası ne kadar çok leblebi düşürürse düşürüyor. bu esnada leblebiler çok çıktı tepki veriyor veya buradan gene belki düşer diyerek elindekini verip şansını deniyor aslında ütülüyor.
-
gören göz
ben sizleri algılamakta sıkıntı çekiyorum. halen fed bilmem ne dolar miktarı dünyaki kıl tüy yazıyorsunuz.
.
bizim fed ile herhangi bir ilişkimiz yok.
*
size asrın yazarı yılmaz babadan bir yazıyla veda ediyorum.
-
şuan bu ülkede neler olduğunu görmemek herhalde fed e pas atmak valla anlamıyorum.
*
http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...saati-2002937/
OOOOOOOo sözcü ve yılmaz özdil
Hemen dolar almak lazım bunlar yazıyorsa
Tabi aslında gören gözler için sıkıntı büyük ama o da ne dolar düşüyor..
Yok abi bilerek basıyorlar..Herşey iyi imiş gibi gözükmek için..
Haa yani basacak güçleri var..
Eee yoktu da dolar 5 6 7 8 gidecek idi..
eeeüüühhh..
Abi yabancı çıksın diye doları basıyorlar işte anlasana..
Heee yani işler kötü bunu herkes görüyor ama doların bu kadar basılmasına ragmen bir allahın kulu (zavallı vatandaşı saymıyorum) dolar almıyor herkes izliyor..
Yüzde 4000 bedelsiz açıklayacak olan bir şirket var diyelim bende fiyat basmaya çalışıyorum..
Ne kadar ne süreliğine başarılı olurum..
Siz bu hikayeler ile daha çok yol alırsınız benden söylemesi.
Siz Turkiye'yi uzayda falan mi saniyorsunuz? Dunyada ne oluyorsa burada o oluyor. Bize ozel bir durum yok. Sizin gordukleriniz sadece icerde kilif olarak soyledikleri seyler. Acin uzun vadeli USD CNY grafigine bakin. Ne dedigimi anlarsiniz. Sermayenin yonunu bilen parayi kapar. Siz hala Turkiye'deki dolarin fiyati Turkiye'de belirleniyor, Yilmaz Ozdil kotumser olunca tum dunya kotumser oluyor saniyorsunuz.
Sermaye tum dunyada bir yola girdiyse ne sizin liderinize bakar, ne iktidara, ne rejime.
açıkcası sizle uzatmak istemiyorum.
trilyonlarca dolar rezervleri olan çin ile 30 milyar dolar net rezervimiz acaba var mı yoksa gerçekten yok mu belli olmayan ülkenin hangi grafiğinden bahsediyorsunuz ? yıllık 40 milyar dolar açık veren ülkeden saman ithal eden ülkeden ihracat yaptığımız ülkelerle kavga edip acaba ne zaman fişi çekeceklerin belli olmadığı rejimden mi bahsediyorsunuz ?
*
kusura bakmayın aynı frekansta değiliz.
Yer İmleri