Sayfa 170/942 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 7535 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Trazbzonspor su an mali acidan dibin dibinde yani batikda diyebiliriz zaten sportiflerin hepsi su an diplerde niye diplerde cunku hepsi mali acidan hep zarar hep zarar buralardan sonra cozum yollari gelcek kimisini katarlilar alcak kimisini cinliler alcak baska bir cozum yolu yok yada devletimiz duruma el atcak zaten trabzonspor icin sayin cumhurbaskanimiz cok ugrasiyor bunu herkez bliyor yakinda secim de olduguna gore spor klupleri kurtulmali vede kurtulcak ondan dolayi batma sanslari yok bu yuzden fazla korkmaya gerek yok en fazla biraz bekletirler oda trabzon icin yalan haberde olsa fitil yandi nerde patlar gorecegiz yakinda trabzon stadida torenle trabzonspora devredilir hic merak etmeyin ytddddddddd

2. 2.20 üstü kapanış olmadan sahne açılmaz.

3. trabzonsporun toplam borcunun 250 mılyon $ olduğu belli olmaya başladı.
    usta hep -200milyonla(1030milyar)borcu söylüyor. ama1.200milyar tl olduğu artık aşikar gibi.
    katarlida 250 milyon $teklif etmiş. tabiki söylenti.

burdan senaryo kur kurabildigin kadar.

ben kurdum bile
    borç karşılığı %50gidici.

Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    İberko arkadaşım..
    Grafik çizerim.Grafik okurum.Hatta bunun eğitimini aldım.Ama yükseliş kanalı başlıyor diye nasıl yorum yaptınız?
    Ben bu grafikten yükselen trendi aşağı kırmı* olarak okudum.2 iş gününde aşağı kapanışlar yükselen kanalı bozar.Belki kanal direncine onay almaya gelmiştir..
    Ama grafikte sizin yorumunuzun tam tersini görüyorum...Y.T.D...

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Saygılar kardeş.

Benim tahmini yorumum bu.

Ayrıca başlıyor demedim, başlıyor olabilir dedim.

Bunun için yarın +'da kapatırsak eğer, "Ki benim tahminin de üst-üste birkaç gün +'da kapatacağız yönünde" Kanal oluşumu başlar.
    Amatörce Paylaşımlardır
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

ROMA ABDÜLKADİR VE YUSUF'DA BİR HAYLİ TERLEYECEK

Süper Lig'de özellikle bu sezon oynadığı futbolla göze çarpan Abdülkadir ve Yusuf Avrupa devlerinin iştahını kabartırken, Roma'nın bu iki yetenekli genç için harekete geçeceği Monchi'nin en kısa zamanda Trabzonspor'un kapısını çalacağı belirtildi. Cengiz Ünder'i 15 milyon euro'ya transfer eden Roma'nın Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'da bir hayli terleyeceği tahmin edilirken, bordo mavili kulübün iki futbolcusu için en az 40 milyon Euro'dan kapıyı açacağı ön görüldü.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/ro...di-427550.html
    Amatörce Paylaşımlardır
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

günlük pasta

3 aylık pasta

Sayfa 170/942 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz