Sayfa 170/928 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. vergi dairesine sunulacak kar rakamı gelir yakında kafa karışıklığına sebep olur....millet çok iyi kar açıklamış diye dalar sonra mart ayında açıklanacak konsolideden sonra hayal kırıklığına uğrar hep aynı dümen......konsolide kar mart ayında açıklanıyor şubat ayında açıklanan adı konsolide olmayan hiçbir rakama itibar etmeyin....

2.  Alıntı Originally Posted by soresus Yazıyı Oku
    Tek bir lotum yok ama yürü git artik. İktisatçı ve xxtrader icin git bari. Gecen sene 5 lerin uzerinde tartisirdi insanlar. Umarım bilancosunda guzel sürpriz olur da orta uzun vade umut vermeye başlar.

temeli sağlam olmayan binayı hiçbir teknik kurtarmaz
    çok sağol ortak bizi düşündüğün için ...yinede üzülmene gerek yok ben burada yazı yazdığıma bakma hedefime gelmese satmam....ben uçuk hedef peşinde değilim 10 tl den sonra satmaya başlarım.....bu hisse için 10 tl ler pahalı olmaz diye düşünüyorum....aldığım yıl aselns ile kıyasladığımda 1 kat artmayan gubrf var 15 kat artan aselsn var....onu seçmediğime yanıyorum sadece...toy zamanlarda verilen karardı değiştiremedik sonrasında.....

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    çok sağol ortak bizi düşündüğün için ...yinede üzülmene gerek yok ben burada yazı yazdığıma bakma hedefime gelmese satmam....ben uçuk hedef peşinde değilim 10 tl den sonra satmaya başlarım.....bu hisse için 10 tl ler pahalı olmaz diye düşünüyorum....aldığım yıl aselns ile kıyasladığımda 1 kat artmayan gubrf var 15 kat artan aselsn var....onu seçmediğime yanıyorum sadece...toy zamanlarda verilen karardı değiştiremedik sonrasında.....
    İyi bilirim o psikolojiyi. Hepimizin oyle hisseleri olmustur. Sinpas ve goltasta 3 yil cektim ben de. En son gecen sene gecen zamani ve zarari kabul edip sevgiliden ayrilir gibi sattim. O kadar zor oluyoki bu karari vermek. Sanki esimden ayrilacam da cocuklar ortada kalacak gibi bugün bakiyorum o hisseler cok daha da altta ve 1 sene geçmiş. Kucuk yatirimciyiz işte psikolojimiz boyle herhal.. bilanco gelsin de iyi inceleyelim bir daha gubreyi

4.  Alıntı Originally Posted by soresus Yazıyı Oku
    İyi bilirim o psikolojiyi. Hepimizin oyle hisseleri olmustur. Sinpas ve goltasta 3 yil cektim ben de. En son gecen sene gecen zamani ve zarari kabul edip sevgiliden ayrilir gibi sattim. O kadar zor oluyoki bu karari vermek. Sanki esimden ayrilacam da cocuklar ortada kalacak gibi bugün bakiyorum o hisseler cok daha da altta ve 1 sene geçmiş. Kucuk yatirimciyiz işte psikolojimiz boyle herhal.. bilanco gelsin de iyi inceleyelim bir daha gubreyi

bende yok ama birgün sngyo nun 2,5 tl lere geldiğinide görürsen beni hatırla....bende şuan gubrf var ama geçende gözüme takıldı sngyo uzun vade öyle görünüyor....goltas bilgim yok çimentolar 2-3 yıldır kötü durumda sektör olarak.....suriye ve ırak düzeliyor bu iyi olabilir.....

5. Henüz sattığım rakamlara yeni geldi sayılır....başka kağıttayım iyi karar vermişim aslında...çıkınca gelecem yine aranıza ortaklar...muhabbetiniz yeter sizin...

6. önce 4,56 ikinci 4,64 üçüncü 4,76 dirençleri geçerse gübref den kendine ve adına yakışmayacak bir grafik çıkmış olacak..

böyle bir durumda xxtrader dahil bir çok arkadaşın yüzü gülecektir. çıkış hız alabilir..

ama bu dirençlerden dönerse.. ki aşşağıda 4,39 kırılırsa yatışa uzun bir süre devam...

bakalım görelim...

7. 5.55 e hazır olun

Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 5.65 diyelim

Sayfa 170/928 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •