Satış yiyor yine bakalım akşam inşallah 74 kapatmaz kardan zarar etmeye başladım ki bu çok can sıkıcı
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sngyo için yazılacak kelime söylenecek söz kalmadı edilecek küfür beddua kalmadı ..................................
![]()
hacim düşük ..
satış lot miktarı alışların 3 katından fazla..
Patron 2013 2014 de sattı çıktı..Başka işlere odaklandı.
Bi gözü burada ama..
Malın çoğu h.ö ile KY de pay edilmiş durumda.
KY zaten etkisi sıfır
h.ö de beklemede.
Oynatmıyor tahtayı
Acelesi yok diyor herhalde.
Zaten emlak piyasası bitik durumda.
Bunun özel bir Beklentisi de yok .
Ne kadar daha bekletir bilinmez.
Ben burada bunları 1 sene önce de yazarken ha ha ho ho toplanıp dava açalım cart curt sen yoksa patronun adamı mısın tunç musun demir misin diyen sulu tipler bakıyorum yazmıyorlar artık.
Hayırlısı
endeks +1,12%
dolar 3,528 -0,70%..
Bir de bu 2 tane 3 tane alanlar var onlar ayar ediyor işte
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sngyo forumdaşlarından rica........
bist 108.000 olmuş sngyo 0.73 3-4-5 yıl önce sngyo mağduru ky 1.30--1.25--1.20--1.15--1.10--1.05 fiyattan almış sngyo yu
sngyo mağduru ky zararda gecen zamanamı ? kacırdığı ? fırsatlaramı ? bozulan sağlığınamı ? hangi birine kızsın ? küfr etsin ? kahretsin ?
sngyo mağduru ky hissedar burnundan soluyor saldıracak küfr edecek kavga edecek muhatap adam arıyor hırsını almak için
dalga gecer şaka yapar gibi yorum yazı yazmayınz sngyo mağduru ky hissedarı yatırımcısı forumda gecmiş sayfalarda neler yazmış
okuyunz sngyo mağduru ky sinirleri yıpranmş şirket sahibi kişiler yeteri kadar üzdü sngyo mağduru ky forumdaşlar siz üzmeyiniz
Yer İmleri