Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
HP.LERDE cok fazla ekran arızası cıkıyor. ozellikle pavillon serisinde.. konfigurasyon iyi gibi ama paraniz yetiyorsa 1920x1080 cozunurluklu ekran ve I7 islemci secerseniz pisman olmazsiniz. DVD.li bir notebook alip yerine SSD takarsaniz daha ucuza mal oluyor. ben öyle yapmistim. simdiden alacaginiz bilgisayarı güle gule kullanin.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Kimse sulandırmaya çalışmasın, ne CHP ne de başka birilerinin bunu sulandırma gibi bir hakları yoktur."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Oktay: "Eğer ki taşıdıkları rütbe, sıfatlar ağır geliyorsa biz onların yükümlülüklerini, ağırlıklarını hafifletmesini biliriz."
Oktay: "Milli iradeye kesinlikle saldırı vardır, silahlı kuvvetlere, milletin kendisine, başkomutana saldırı vardır. Buna sessiz kalacak değiliz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Çin'in Ankara Büyükelçiliği, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan bir tweet atmıştı.
Oldukça tepki çeken bu tweetin ardından Dışişleri Bakanlığı harekete geçti. Çin'in Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
Gübre Fabrikaları: İştirakimiz Tarkim Bitki*Koruma Yönetim Kurulu kararı ile şirketin halka arz çalışmalarına başlamasına karar verildi. Tarkim Bitki sermayesinin %40'ı Şirketimize, %60'ı ise hakim ortağımız Türkiye*Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'ne aittir
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri