Sayfa 170/1002 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Buyrun buradan yakın, tam kapanmaymış...

8 mayıs 2021 ihh'nin yasakta miting yapması

https://eksisozluk.com/8-mayis-2021-...9079?a=popular
    Mesele covid ve miting mi, yoksa maksat üç beş İsrail sevdalısının yorumlarını yaymak mı?

2. Hayvansal gıda dışında deepfreeze atmak pek olumlu sonuç vermiyor meyve ve sebzede .

O tadı o aromayı o rahyayı bulamıyorum

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Mesele covid ve miting mi, yoksa maksat üç beş İsrail sevdalısının yorumlarını yaymak mı?
    IHH protestosunu normalleşme zamanında yapsın.. veya 3159 tl Cezalarını ödesinler miting yapsınlar ...Kanunlarda adamına göre uygulandığı memleket olmuş....

4.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Valla,kim İsrail sevdalısı kim değil bilemem,niyette okuyamam ama toplumun muhalif kabul edilen kısmının yaptığı her türlü aksiyonu,kanun dışı ve pandemi kurallarına aykırı addedip,kendilerince''bizden''olarak kabul ettiklerinin yaptığı her şeye göz yummak,desteklemek hatta katılmak demokrasi ile yönetilen ülkeleri bırakın,kabile devletlerinde bile hoş karşılanmaz...

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Valla,kim İsrail sevdalısı kim değil bilemem,niyette okuyamam ama toplumun muhalif kabul edilen kısmının yaptığı her türlü aksiyonu,kanun dışı ve pandemi kurallarına aykırı addedip,kendilerince''bizden''olarak kabul ettiklerinin yaptığı her şeye göz yummak,desteklemek hatta katılmak demokrasi ile yönetilen ülkeleri bırakın,kabile devletlerinde bile hoş karşılanmaz...
    Tamam da bunu belirtmek için ırkçı, dinci, faşist bir toplumun yaptığı eziyetleri savunan bir link paylaşmanın gereği var mıdır? Verilen linkteki yorumların içeriğinde covidden çok bunlar var

6.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Tamam da bunu belirtmek için ırkçı, dinci, faşist bir toplumun yaptığı eziyetleri savunan bir link paylaşmanın gereği var mıdır? Verilen linkteki yorumların içeriğinde covidden çok bunlar var
    Dedim ya Sayın Cumartesi bana göre kimse yönetimi altındakilere eziyet etmesin,hor görmesin,inancına saygılı olsun ,özellikle 2.dünya savaşında soykırıma uğramış bir millet bunu yapmasın ama İsrail e çuvaldızı batırırken kendimize de bir toplu iğne düşer diye düşünüyorum...

Allem kallem mescid i aksa yıkılacak.Çünkü planda tam da orada suleyman mabedini inşa etmek var.Artık yanlışlıkla bir bomba mı düşer,bir depremle mi yıkılır onu bilemem ama ben nerdeyse on yıl öncesinden beri mescid i aksa ile ilgili hikayeyi değişik kaynaklardan okuyorum.Olanlar da videoda anlatılanları destekliyor

Sayfa 170/1002 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •