Sayfa 170/1003 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. 1 2 3 tüp long

2. Eskiden endekis düşerken bazı tahtaları fışkırtıyorlardı, şindi de endekis yükselirken bazı tahtaları zopalıyorlar, bugünün şanslı tahtası tüp ve petkim oldu.
    acaba yarın hanki tahtayı zopalıycaklar
    mayyak bunlar ya
    Rallide adam dövüyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Stop etti beni namussuz güzel kardan olduk sanki silkeleme görecez bakalım.6.35 üstünde hala güçlü ama dediğiniz gibi ne ayaklar çözmek zor

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben 6.62 den sattım diye reise hayıflanıyordum. Bir baktim 6.40 ya allah dedim depoyu doldurdum. Jcr mi ne derecelendirme kuruluşu değerlendirme yapmış. Herhalde o sebepten verdiler.

4.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ben 6.62 den sattım diye reise hayıflanıyordum. Bir baktim 6.40 ya allah dedim depoyu doldurdum. Jcr mi ne derecelendirme kuruluşu değerlendirme yapmış. Herhalde o sebepten verdiler.
    Derecelendirma haberi öğleden sonra geldi ama tepki vermemişti. Babalar akşam üstü bahane ararken bunu kullanmış olabilir.
    Fibo desteğinden döndü tam olarak alım da geldi. Ben maldayım hala yarın da yukarı çıkartırlar bildiğim Petkim ise.
    Ama ismine yakışmayan bu hareketleri hep yapıyor.

SPOT

6. Credit 516 milyon almış, sadece ve sadece 5 milyon tl satmış...gerçek bir yabancı, bıyıksız filan, alım yapmış gibi...umarım arkası gelir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Derecelendirma haberi öğleden sonra geldi ama tepki vermemişti. Babalar akşam üstü bahane ararken bunu kullanmış olabilir.
    Fibo desteğinden döndü tam olarak alım da geldi. Ben maldayım hala yarın da yukarı çıkartırlar bildiğim Petkim ise.
    Ama ismine yakışmayan bu hareketleri hep yapıyor.
    Çok sert veriyolar 6.40 dan aldim baktim 6.38 yine tabana mi yapistiracaklar diye tırstım. Sonra ekranı kapattım sigara içmeye çıktım. Biraz muhabbet derken geldim 6.55 olmuş. Okullunun tahtada olması hep korku yaratıyor bende. Malum herifin çıktığı tahtalar iflah olmuyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Çok sert veriyolar 6.40 dan aldim baktim 6.38 yine tabana mi yapistiracaklar diye tırstım. Sonra ekranı kapattım sigara içmeye çıktım. Biraz muhabbet derken geldim 6.55 olmuş. Okullunun tahtada olması hep korku yaratıyor bende. Malum herifin çıktığı tahtalar iflah olmuyor.
    Çok iyi yerde alım yapmışsız. Tecrübe ve cesaret olmadan o noktada mal almak zor. Okullu evet tahtaları götürüyor ama çıkarken taban yaptırıyor. Ama petkim de şu an satar çıkar diye düşünmüyorum. Yukarı alsın, malı versin önce

Sayfa 170/1003 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •