Sayfa 170/780 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 6233 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Hocam ben şahsen bilançonun guzel gelmesini bekliyorum. Havacılık yolcu-kargo taşıma sonuçları açıklanmıştı zaten. Araci kurumlar bu rakamlar sonrasında tahmini 2,5 milyar civari kâr bekliyorlar. Bu rakam aşağı yada yukarı olabilir tabi ama tahmini bu rakamlar deniliyor. Ama ben biraz daha iyi bekliyorum şahsen. Ilker Aycı yonetiminin değişmesi bilançoyu değiştirmez bence. Neyse o dur. Zaten bilanço hazırdır bir kere. Son rütuşlar yapılıyordur.

Yonetimin değişmesi demek, bundan sonra ki gelir giderler için bir etkiler ve sonuçlar doğurur.

Yeni yönetime gelen Ahmet Bolat, şube mudurluklerini şef statüsüne çekiyor yanılmıyorsam, mudur sayısını da azaltacaklar, medyadan okuduğum kadarıyla, ayrica telefon trafiğini de daha sade hale getirecek sanırım. Benim gordugum kadarıyla yeni yonetim fuzuli olan şeyleri azaltıyor ve sade hale getirip, daha aktif kullanım, daha pratik çalışma, daha verimli bir çalışan personel şekli, daha iyi yatirim yapma modelleri uzerinde çalışmaya başladı sanırım. Ben sahsen yeni yönetimi mantıken tuttum. Guzel çalışmalar var şimdiden

Bana boyle bir izlenim verdi doğrusu. Bu yapılanların karlılık yapmasında ve filonun büyümesinde daha istikrarlı itici bir güç olacagini düşünüyorum şahsen.

Yeni yoneticimiz Ahmet Bolat in geçmişi de çok güzel geldi bana ve bu işin içinde olan birisi. Ben ileride çok guzel gelişmeleri de göreceğimizi tahmin ediyorum.

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
    bundan sonrası için bende ümitliyim ilker bey görevde kalmak için herşeyi denedi son günlerde kaçtane tv programına katıldı başarısını anlattı güzel bilanço geleçegininde sinyalini verdi zaten ama işte yeni yönetim geldikten sonra bilanço nasıl gelir bilemiyorum sonuçta istedikleri gibi oynayabiliyorlar diye düşünüyorum bundan sonraki bilançoların daha iyi geleceğinide umuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Tarık Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlar bilanço nasıl gelir fikri olan varmı acaba benim düşüncem eğer ilker bey ve eski yönetim devam etmiş olsaydı büyük ihtimalle güzel bir bilanço gelecekti yönetimin değişmesi bilançoya etki edermi bilemiyorum sonuçta açıklanacak dönem ilkey beyin dönemi olacak yani bu dönem bilançoyu aşağı çekip ilker beyi başarısız gibi gösterme algısı olabilirmi yeni yönetim böyle birşey düşünebilirmi acaba fikri olan paylaşabilirse sevinirim teşekkürler
    Bilançosunu tahmin etmek kolay değil. Zaten aracı kurum tahminleri de geniş bir yelpazede olmuş. Ortalama 2,5 M civarı olmuş, ben aşacağını umuyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Bilançosunu tahmin etmek kolay değil. Zaten aracı kurum tahminleri de geniş bir yelpazede olmuş. Ortalama 2,5 M civarı olmuş, ben aşacağını umuyorum.
    Koskoca THY nun bilançosu şahıslara göre değişmez..Tüm hesapları bağımsız denetim şirketleri denetliyordur..8-10 milyar arası net kar gelebilir diye düşünüyorum..

4.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Koskoca THY nun bilançosu şahıslara göre değişmez..Tüm hesapları bağımsız denetim şirketleri denetliyordur..8-10 milyar arası net kar gelebilir diye düşünüyorum..
    Sanırım önceki başka bir mesaja yanıt olarak yazdınız, bilanço tabi ki şahıslara göre değişmez.

5. Ne zaman bilanco

6. 11 Ocak tan bu yana hissedeki yabanci oranı na baktim da,
    %39,5 -%41 arasında olmuş hep. Görünen o ki yabancı satsa bile sonra tekrar geri alıyor ve hisseden pek yabancı çıkışı olduğu söylenemez sanırım. Günübirlik al-sat kâr yapmaya çalışıyor lar muhtemelen. Ama bilanço sonrası yabanci oranında değişiklik başlayabilir belki.

7.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    11 Ocak tan bu yana hissedeki yabanci oranı na baktim da,
    %39,5 -%41 arasında olmuş hep. Görünen o ki yabancı satsa bile sonra tekrar geri alıyor ve hisseden pek yabancı çıkışı olduğu söylenemez sanırım. Günübirlik al-sat kâr yapmaya çalışıyor lar muhtemelen. Ama bilanço sonrası yabanci oranında değişiklik başlayabilir belki.
    Robotlar.... robotlar...
    Adamlar makineleri kurmuş, sığ piyasada bile birkaç kademe yukarı, birkaç kademe aşağı oynuyorlar, sinekten yağ çıkarır misali para kazanma peşindeler...
    Buna bir çare bulunması lazım. 2000-2010 endeks arasında defalarca gidip geldi. Piyasa büyük oranda makinelerin kontrolunda...

8. Oxera and Edge Health tarafından İtalya ve Finlandiya'da yapılan araştırma, seyahat öncesi yapılan PCR testlerinin Omicron varyantı üzerinde etkili olmadığını ortaya koydu.

İki ülkede uygulanan seyahat öncesi PCR testi zorunluluğunun incelendiği araştırmada, bu kısıtlamanın varyantın yayılmasında belirgin bir fark ortaya çıkarmadığı tespit edildi. Araştırmada, "Varyantlar tanımlandıktan çok daha önce dolaşıma girdikleri için kısıtlamalar etkisiz. Bu nedenle AB'nin seyahat kısıtlamalarının Omicron varyantının yayılmasına ya çok az etki etti ya da hiç etki etmedi." denildi.

Araştırmanın sonuçlarını değerlendiren Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI Europe) ve Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği ( IATA ) Avusturya, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Litvanya ve Malta'yı Avrupa Birliği çerçevesine uyum sağlamaya çağırdı.

Sayfa 170/780 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •