Originally Posted by
Yalniz Mehmet
Hocam ben şahsen bilançonun guzel gelmesini bekliyorum. Havacılık yolcu-kargo taşıma sonuçları açıklanmıştı zaten. Araci kurumlar bu rakamlar sonrasında tahmini 2,5 milyar civari kâr bekliyorlar. Bu rakam aşağı yada yukarı olabilir tabi ama tahmini bu rakamlar deniliyor. Ama ben biraz daha iyi bekliyorum şahsen. Ilker Aycı yonetiminin değişmesi bilançoyu değiştirmez bence. Neyse o dur. Zaten bilanço hazırdır bir kere. Son rütuşlar yapılıyordur.
Yonetimin değişmesi demek, bundan sonra ki gelir giderler için bir etkiler ve sonuçlar doğurur.
Yeni yönetime gelen Ahmet Bolat, şube mudurluklerini şef statüsüne çekiyor yanılmıyorsam, mudur sayısını da azaltacaklar, medyadan okuduğum kadarıyla, ayrica telefon trafiğini de daha sade hale getirecek sanırım. Benim gordugum kadarıyla yeni yonetim fuzuli olan şeyleri azaltıyor ve sade hale getirip, daha aktif kullanım, daha pratik çalışma, daha verimli bir çalışan personel şekli, daha iyi yatirim yapma modelleri uzerinde çalışmaya başladı sanırım. Ben sahsen yeni yönetimi mantıken tuttum. Guzel çalışmalar var şimdiden
Bana boyle bir izlenim verdi doğrusu. Bu yapılanların karlılık yapmasında ve filonun büyümesinde daha istikrarlı itici bir güç olacagini düşünüyorum şahsen.
Yeni yoneticimiz Ahmet Bolat in geçmişi de çok güzel geldi bana ve bu işin içinde olan birisi. Ben ileride çok guzel gelişmeleri de göreceğimizi tahmin ediyorum.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Yer İmleri