Sayfa 170/256 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. Verdikce veriyor...

Az destek atın, param bitti

Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Verdikce veriyor...

Az destek atın, param bitti
    Ben atıyom hergün az az

3. Çok güzel yatırımcı psikolojisiyle oynuyorlar. Deprem sonrası da aynı baskıyı yapmışlardı, oradan topladıklarıyla 400e götürdüler.
    Yine aynı psikolojiye getirdiler küçük yatırımcıyı. Anlamsız şekilde bankalara topluyorlar milleti, olası bir politika değişikliğinden en çok etkilenecek onlar.
    Denizin satışına kurumlardan bugün biraz direniş var.

4. Arkadaşlar Denizin ne kadar malı kaldı bilen var mı? Takasta 645 bin görünüyor ama bu rakam iki gün öncesi gösteriyor. Bu arada bayağı satış yapmıştı. Açaba elinde şu anda ne kadar mal var, bilen var mı?

5. Dün satış yapmadı diye biliyorum. Bugün 75 bin civarı sattı. Kapanışta süpriz yapmazsa 570 bin lotu olması lazım.

6. Smrtg'nin bilançosu gelmiş dün akşam. İnceleyince Alfas'ın değerini daha net anlıyorsunuz.
    İlk çeyrekte Satışlarda 2'ye, karlılıkta 5'e katlamışız. Bir onların değerlemesine bakın, birde bizim.
    Uzun vadede önümüz çok açık ama kısa vadede can sıkmaya devam ediyorlar.

7. Onların değerlemesi bize yaklaşırsa?

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    yarın temettüyü verir bilanço beklentisi de biterse seyreyle direnmeyi mi yapar nörür görecegiz ama bence aşagı gider gibi bu kadar endeksin göçmesine dayanabilen bir hisse görmek baya zor be dostum.endeksçiler içine etti borsanın yabancılara kıyak çekecekler hisseleri milisler.
    evet 350-360 larda içimden geçen ve 26 yıllık tecrübemi paylaşmıştım şimdilik bekle gördeyim ve 230 larda alış için de tetikdeyim kısmetse gelir degilse biraz yukardan nasipleniriz hayırlısı diyelim.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Sayfa 170/256 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •