Sayfa 171/1120 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Foreks Haberleri

Yeni zelanda'da eylül'de imalat sektörü performans endeksi 57,5 (önceki 57,9)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Japonya'da eylül'de m2 yıllık %4,1 (beklenti %4,0, önceki %4,0)

japonya'da eylül'de m3 yıllık %3,4 (beklenti %3,4, önceki %3,4

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

çin'de eylül'de ihracat yıllık %8,1 (beklenti %10,0)

*çin'de eylül'de ithalat yıllık %18,7 (beklenti %15,0)

çin'de eylül'de ticaret fazlası 28,47 milyar dolar (beklenti 37,3 milyar dolar)

Peru Merkez Bankası(BCRP), faiz oranını değiştirmedi. BCRP'den yapılan açıklamaya göre, faiz oranı yüzde 3,50 olarak kaldı. Piyasalarda da faiz oranının değişmesi beklenmiyordu

Hollanda'da ağustos'ta perakende satışlar yıllık %4,4 (önceki %4,5)

BOJ Kuroda : "BOJ gevşek para politikasını sürderecek, Fed ve ECB'den farklı bir patika izleyecek"

Erdoğan: Ab ülkemize serbest dolaşım hakkı vermedi de ne oldu, dünya başımıza mı yıkıldı
    *erdoğan: Ab hala oyalıyor, fakat biz sabrediyoruz, diyoruz ki 'bu minderden biz değil siz kaçacaksınız'
    *erdoğan: Dürüstseniz yapın açıklamanızı, bitirelim işi, bizim size ihtiyacımız yok
    *erdoğan: Türkiye yoluna yine devam ediyor, hiç endişe etmeyin yoluna devam edecek
    *erdoğan: Bir gece ansızın gelebilir dedik, bu gece tsk özgür suriye ordusu ile idlib'de operasyonu başlattı
    *erdoğan: Idlib'de bize sınır, dolayısıyla tedbirimizi almak durumundayız, kimse bize niye bunu böyle yapıyorsunuz diyemez
    *erdoğan: (kuzey suriye) strateji uygun bir şekilde devam ediyor, temennim kısa sürede bu biter
    *erdoğan: Kuzey ırak'ın da bu hale gelmesinin failleri bellidir, zaman ola onları da inşallah gündeme getiririz
    *erdoğan: şimdi gündemde kerkük var, çok ilginç bir şekilde gelişiyor
    *erdoğan: Bütün bunlarla da biz ilgilenmek durumunday

Sayfa 171/1120 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •