Sayfa 171/469 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by İsmail yıldız Yazıyı Oku
    şimdi son durum ne müjdat mı karar verecek oysa bu iş tamamen bitti mi?
    ky nın yapacağı bir şey yok gibi

2.  Alıntı Originally Posted by İsmail yıldız Yazıyı Oku
    ky nın yapacağı bir şey yok gibi
    bu konularda sıfıra yakın bilgi sahibi olduğum için böyle düşünüyorum iyi akşamlar

3. serbest piyasa

Alıntı Originally Posted by İsmail yıldız Yazıyı Oku
    bu konularda sıfıra yakın bilgi sahibi olduğum için böyle düşünüyorum iyi akşamlar
    genpower sayfasında meteak paylaştığına göre(kaynağı neresi bilmiyorum)genyatırım holding serbest pazarda 0.70 kuruştan şlem görmüş.....pasif iflas halindeki hisse için çokkk iyi para....oradaki alıcı bize yazabilir.......ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    georgia-china-istanbul
    Gönderi
    448
    0,50 ye ben satarım...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. oradaki alıcı normal bildiğin alıcılar değil girmeye yetkisi olanları yazdım YTM TMSF gibi tüzel kişiler yani bildiğin pazar değil küçük yatırımcıya kapalı büyük yatırımcıya da kapalı zaten 700 lot ne ki istese daha yüksek fiyattan da satılabilir çok bir lot değil satışa konan

6.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    oradaki alıcı normal bildiğin alıcılar değil girmeye yetkisi olanları yazdım ytm tmsf gibi tüzel kişiler yani bildiğin pazar değil küçük yatırımcıya kapalı büyük yatırımcıya da kapalı zaten 700 lot ne ki istese daha yüksek fiyattan da satılabilir çok bir lot değil satışa konan
    mete BEY bizde orada satalım demiyoruz...oradan alan bize de uğrayabilir,bir kolaylıkta sağlarız,ayrıca bir yığın mevzuatlada uğraşmaz....ytd

Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    10 yıldır işlem yapılmayan 0,709 lot Genyh hissesi fona devrolmuş. Onu satıyorlarmış.
    Hayrına biri şunu 5 liraya alıversin..
    GEN YATIRIM HOLDİNG A.Ş. GENYH TRAMYZYO91Q3 Kaydi-MKK Hamiline 0,709

Hahahaha. Amma acsiniz, hemen 1 lotun ustune saldirmissiniz

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    oradaki alıcı normal bildiğin alıcılar değil girmeye yetkisi olanları yazdım YTM TMSF gibi tüzel kişiler yani bildiğin pazar değil küçük yatırımcıya kapalı büyük yatırımcıya da kapalı zaten 700 lot ne ki istese daha yüksek fiyattan da satılabilir çok bir lot değil satışa konan
    Kaynak ne? Mesud'un dedigi 0,709 olmasin. 5 lira demisti. 500 de tutuyor yani!

Sayfa 171/469 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •