Sayfa 171/985 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847

YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
    kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
    bir halt olacağı yok.

Yarın beliyorum. fazla bekletme..

Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

3. Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun,*26.12.2017 tarihli (bugün) toplantısında
    Şirketimiz'in sahibi bulunduğu*İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyü, Pafta No : F21C17C3B, Ada No : 2163,*Parsel No : 3'de kayıtlı bulunan 6.417,59 m2*büyüklüğündeki "arsa" niteliğindeki gayrimenkulün ("Gayrimenkul")*satın alınmasına ilişkin olarak Doğan Gazetecilik A.Ş. ("Alıcı")'nin teklif*verdiği ("Teklif") Teklif'in Şirketimiz İcra Kurulu tarafından*değerlendirilerek konuya ilişkin gerekli araştırmaların yapıldığı *Sermaye*Piyasası Kurulu ("SPK")'nun ilgili düzenlemelerine göre Alıcı konumundaki Doğan*Gazetecilik A.Ş.'nin Şirketimiz'in hakim ortağının doğrudan bağlı ortaklığı*olması nedeniyle Şirketimiz ile "ilişkili taraf" olduğu ve mezkur Gayrimenkul*satış işleminin "ilişkili taraf işlemi" kapsamında değerlendirildiği bu*bağlamda SPK'nın Gayrimenkul Değerleme Kuruluşları Listesi'nde yer alan iki*ayrı Gayrimenkul Değerleme Kuruluşu tarafından ayrı ayrı Değerleme Raporları*hazırlatıldığı *TSKB Gayrimenkul*Değerleme A.Ş.'nin 21.12.2017 tarih ve 2017A905 sayılı Gayrimenkul Değerleme*Raporu'nda Gayrimenkul'ün değerinin KDV hariç 38.505.000,-Türk Lirası olarak*belirlendiği Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.'nin 21.12.2017 tarih*ve 2017R0192-3 sayılı Değerleme Raporu'nda ise anılan Gayrimenkul'ün değerinin*KDV hariç 38.506.000,-Türk Lirası olarak belirlendiği *mezkur Gayrimenkul*satış işleminin*SPK'nın II-23.1 "Önemli Nitelikteki İşlemlere*İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği'nin 6'ncı maddesi kapsamına*girmediği mezkur Gayrimenkul satış*işleminin gerçekleşmesi durumunda,*vergi mevzuatına ve T.C. Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan Tek Düzen Hesap*Planı'na uygun olarak tutulmakta olan mali kayıtlarımıza göre "gayrimenkul*satış karı" oluşacağı ve "gayrimenkul satış karı"nın vergiden istisna*olacak kısmının, vergi mevzuatının ilgili hükümlerine de uymak suretiyle kar*dağıtımına konu edilmeyerek, beş yıl süre ile pasifte özel bir fon hesabına*alınacağı SPK ve Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu*düzenlemelerine uygun olarak, Türkiye Muhasebe Standartları ve Türkiye Finansal*Raporlama Standartları kapsamında hazırlanan finansal tablolarımıza göre ise*6.420.000 Türk Lirası tutarında "gayrimenkul satış zararı" hesaplandığı Gayrimenkul'ün*24.10.2002*tarihinden bu yana "arsa" olarak bulunduğu,*Şirketimiz operasyonlarına*dahil olmadığı, faaliyetlerine herhangi bir katkısının bulunmadığı ve yatırım*amaçlı olarak sınıflandığı görülerek *Gayrimenkul'ün KDV hariç 38.500.000,- Türk Lirası bedel üzerinden Doğan*Gazetecilik A.Ş.'ye satılmasına, satış bedelinin tapu devir tarihinde nakden ve*peşinen şirketimize ödenmesine karar verilmiştir.

4.  Alıntı Originally Posted by osma Yazıyı Oku
    Mesel almanyadaki şirkete 300 milyon avro yatırdım diyor ama satarsa kaça satar bir buna bakmak lazım.bir de 300 milyon avrodan zararlar çıkınca ne kalmis ona bakmak lazım.goremiyoruz bunu.bu nedenle 300 milyon avro havada kaliyor
    Merhaba sayın osma,
    Bu haberle önümüzdeki günlerde bizi neler bekliyor. Nasıl yansıması olur.. Saygılar

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Merhaba sayın osma,
    Bu haberle önümüzdeki günlerde bizi neler bekliyor. Nasıl yansıması olur.. Saygılar

Şirkete çok onemli nakit girecek.yarin yukarı sert yapması büyük olasılık.ayrica doğan fonları 18 milyon lot mal aldılar son bir ayda.demek ki bu haberi biliyorlardı.fonlar ciddi kar yazacak.foblari takip etmekte fayda var.ayrica şirketle ilgili son 6 ayda ciddi haberler geliyor.demek ki bir yapılanma içind e.en onemli husus da aktifine göre çok ucuz hisse.talihsizligi ticari faaliyetinden para kazanması mümkün değil.

6.  Alıntı Originally Posted by osma Yazıyı Oku
    Şirkete çok onemli nakit girecek.yarin yukarı sert yapması büyük olasılık.ayrica doğan fonları 18 milyon lot mal aldılar son bir ayda.demek ki bu haberi biliyorlardı.fonlar ciddi kar yazacak.foblari takip etmekte fayda var.ayrica şirketle ilgili son 6 ayda ciddi haberler geliyor.demek ki bir yapılanma içind e.en onemli husus da aktifine göre çok ucuz hisse.talihsizligi ticari faaliyetinden para kazanması mümkün değil.
    Teşekkürler sayın osma.. Herkese bol kazançlar dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by Nazik Yazıyı Oku
    Yılbaşına aksamı merak etme çok pişman olur
    Sayın nazik yılbaşını da bulmadı

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 171/985 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •