Sn garipce bilirsiniz ew aparken şumu bumu der iseniz poz alamaz,yol kademezsiniz. belli bir hedefte gider de o hedefin tehlikeye gittiğini görür iseniz, yukarıdaki grafikte olduğu gibimuhtemel senaryoyu değilde uyarıyı yaparsınız, kaldıki ben o noktalarda külliyen sıfır hissedeydim.günlük vur kaçlar yapıp tepkinliydim. tabiki de bir çok senaryo var.ama hepsini burada paylaşırsak kafalar allak bullak olur. Zaten sayarkende aveya 1 b veya 2 cveya3 diye saysaydım.investin sayım kalıbı buna izin vermiyor.yukaıda 124 binde 3veya C kalacaktı ki buda şu aşamada o noktanın B olduğunu bize gösterecekti , kafamdaki altarnatiflerden biride buydu. sayımımın son hali bu şekilde.aşağıdadır . 4 sizinde dediğiniz gibi henüz bitmemiş oluyor.yada bitmiş oluyor şu şekliyle. Yaptıklarımızın yatırım tavsiyesi olmadığını hissiyatlarımızla saydığımızı vede sayımın değişebileceğinide peşinen yazdım. bu sayımda ABCD de olabilir, abc de olabilir v.s de olur. olurda olur. Ben size kızmadım hiç bir zaman kızacak birşey yazmadınız paylaşımlarınızı yoğunlaştırırsanız burayı takip eden arkadaşlarda öğrenmek açısından birşeyler alabilirler.
Ama yatırım için ew yi hele ki kısa vade de hiç mi hiç kullanmalarını tavsiye etmem etmedim de.
![]()
Yer İmleri