Sayfa 171/259 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221 ... SonSon
Arama sonucu : 2070 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: KUYAS - Kuyumcukent Gayrımenkul

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
    Borsada salak çok olduğu sürece onları düdükleme yaparlarken olan bize oluyor,adamlar hala R satışı yapamıyorum diyorlar,ama laf beliğine geldiğinde ahkam kesilirler,eğer öyle tiplemeler R olayında battıysa oh olsun onlara,parayı borsada katlıyacağız diye güya uyanık geçiniyorlar,uyanık geçinirlerken varını yoğunu bitiriyorlar-3.4 R maliyetli olanların çoğunluğu 1 ve altından satış yapmış,çünkü bedelliye çevirecek ceplerinde mani kalmamış,borsayı oyuncak sanıyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Aynen ortak,1 alıp 1.50 sattığım hisseye balıklama daldık,sebep kasasına para girerde bir mok olur diye,eti bedelisi bundan iyi iyi alsat yaptırdığı için,bu şirketin içi kokuşmuş,çürümüş,ayın otuzuna duğru bir hareket yapar o kadar,çünkü satılmayan R başa bela olacak bir müddet atlastaki gibi,atlas bedelli bitişinden beri hala sürünüyor,TSGYO pirimini yaptı,2.20 ortalama ile dün 2.80 üstüne attı bende ortalama 2.75 postaladım gittim,zaten hedefim 2.70 idi,bakalım bu ne mok yapacak.
    sn. refaba, şirketi biraz araştırırsan dediğin gibi olmadığını görürsün,

2021'de hizmete girecek olan 15 katlıBorsa Kule'nin sadece 1 katını 18 mln. tl'ye yakın zamanda sattı.

Atlas'ın bedellisine bende katıldım, diğerinden bahsetmeye gerek bile duymuyorum onlarla bunu kıyaslamak doğru değil..

is the average of five people around the human..

3. İşte tam da bu yüzden rüçhanlarımı kullanarak ucuza da aldığım için buradayım

Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku

2021'de hizmete girecek olan 15 katlıBorsa Kule'nin sadece 1 katını 18 mln. tl'ye yakın zamanda sattı.

Atlas'ın bedellisine bende katıldım, diğerinden bahsetmeye gerek bile duymuyorum onlarla bunu kıyaslamak doğru değil..

Arkadaşlar bir kağıda girerken ne aldığınızı iyi bilmelisiniz. Sırf rüçhan almak için bu kağıdı almadım zaten. Arka tarafta gayrimenkul portföyü çok güçlü ve geniş. Temmuz ağustos satışlarıyla birlikte 9 aylığında güzel bir bilanço geleceğini bekliyorum. Kağıdın halka açıklık oranı yğksektir. Ancak son dönemde yönetiminde de çok daha aklı başında insanlar var. Rüçhanlar gerçeğe çevrildiğinde ne olur bilemem. Ama ben bugünkü ortamda 2 liralık hisse fiyatının gelecek 9 aylığı ile birlikte düşük kalacağını düşünerek en kötü kasım ilk hafta vadesini bekleyerek aldım. İnşallah beni yanıltmaz.
    Saygılarımla.
    Not: yazılanlar alım satım tavsiyedi değildir. 30 senedir sürüp giden bir küçük yatırımcı muhabbetifir.

4.  Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir kağıda girerken ne aldığınızı iyi bilmelisiniz. Sırf rüçhan almak için bu kağıdı almadım zaten. Arka tarafta gayrimenkul portföyü çok güçlü ve geniş. Temmuz ağustos satışlarıyla birlikte 9 aylığında güzel bir bilanço geleceğini bekliyorum. Kağıdın halka açıklık oranı yğksektir. Ancak son dönemde yönetiminde de çok daha aklı başında insanlar var. Rüçhanlar gerçeğe çevrildiğinde ne olur bilemem. Ama ben bugünkü ortamda 2 liralık hisse fiyatının gelecek 9 aylığı ile birlikte düşük kalacağını düşünerek en kötü kasım ilk hafta vadesini bekleyerek aldım. İnşallah beni yanıltmaz.
    Saygılarımla.
    Not: yazılanlar alım satım tavsiyedi değildir. 30 senedir sürüp giden bir küçük yatırımcı muhabbetifir.
    kesinlikle katılıyorum,

rüçhan pazarında son iki gün yaşanan satışlar hisse ile ilgili olumsuz algı yaratmış olabilir ama zaten ilk gün yaşanan suni yükselişte normal değildi,

işin doğrusu kendi adıma 1.08'den açılan rüçhanları ilk gün bende 1.80 civarı çıktım ve bana çıktığım lotları (rüçhan alım satımı bittiği için şu an rahat yazıyorum) 0.85'ten yerine koyma fırsatı verdi..

5. İnvest'ta falan bazıları para yatırılan gün ana hisseye çevirileceğini söylüyor ama iş yatırımın bana verdiği bilgi, ne zaman para yatırırsak yatıralım, ana hisseye dönüşümün 30 Eylül + 2 gün sonunda gerçekleşmçeceği yönünde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku

Senin dediğin olur inşallah,750 gaymeyi gömdüm buna,öyleya kaz gelicek yerden ördek esinmez misali.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
    Kademeli olarak R'leri bedelliye çevirirken,en son çevirmemde bugün hakkınız doldu dedi sistem,gerçi çoğu bedellilerdede yaşadım bu sorunu afyonun dışında,galiba şirket para istemiyor,öyleya milleti soyacak kadar soydular,soydurttular tahtacılarına

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
    Bugün megabı 10.43'e kadar topladım ya herru,ya merru diye,11.90 gösterdiği an postaladım 12.46 vermiş,öyleya bunun zararı nasıl çıkacak,afyon,megap ve eti R 2 günde fena gitmediler,ama bunun 4/1 fiatındalar,bodoslama girerek hiç riske girecek değilim,az öz kurtarmalar bana yeterli,elbet buda gidecek,nasıl olsa kumar kağıdı,devamlı rulet kasası kazanacak değilya.

Sayfa 171/259 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •