Sayfa 171/335 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 2678 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Bence berbat bir bilanço. 2 üzerinde defalarca al sat ile para kazandığım kağıt için artık 2 altları kader haline geldi...
    Katılmıyorum, bilançosu çok düzgün gelen şirketlerin hisselerinin sürekli artması lazım o zaman, hele bazı batmış şirketlerin de hisselerinin de hiç ilerlememesi lazım ama hisseler nerelere gidiyor. Bu bilançodaki rakamlara ben itibar etmiyorum, nasıl borç bu kadar artar ve özsermayesi azalır? Sizin aklınız alıyor mu? Gene bir şeyler oluyor, çıkar kokusu. Y.T.D.

2.  Alıntı Originally Posted by fenerlibaris Yazıyı Oku
    Katılmıyorum, bilançosu çok düzgün gelen şirketlerin hisselerinin sürekli artması lazım o zaman, hele bazı batmış şirketlerin de hisselerinin de hiç ilerlememesi lazım ama hisseler nerelere gidiyor. Bu bilançodaki rakamlara ben itibar etmiyorum, nasıl borç bu kadar artar ve özsermayesi azalır? Sizin aklınız alıyor mu? Gene bir şeyler oluyor, çıkar kokusu. Y.T.D.
    Bu borç eur/tl artışından dolayı artmış. Şirket zarar ettiği için özsermaye azalmış. Tek olumlu nokta ise favök artmış.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Tacirler Yatırım – Söktaş SKTAS Hisse Analiz 4Ç17 – 09.03.2018

Söktaş – 4Ç17 sonuçlarını 4.9 milyon TL zarar ile açıkladı. Şirket geçen yılın aynı döneminde de 10,5 milyon TL zarar açıklamıştı. Net satışlar 96 milyon TL olarak açıklandı ve geçen senenin aynı dönemine göre yüzde %17 yükseldi. Şirket, 4Ç17’de 26 milyon TL FAVÖK açıkladı ve bu rakam geçen senenin aynı dönemine göre yüzde %14 büyüme gösterdi. FAVÖK marjı ise, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre 76 baz puan azalarak %27 oldu. Şirketin net borcu çeyreksel bazda yüzde %3 yükselerek 351 milyon TL olarak gerçekleşti. Net işletme sermayesi ise 63 milyon TL (4Ç16: 63 milyon TL) olarak gerçekleşirken, net işletme sermayesinin satışlara oranı %19,6 (4Ç16: %22,7) olarak kaydedildi. Y.T.D.

4. Bir Sorum var 1,78 e her gün 25k satış yazan ky buralarda mı xD Yok o erimeden bu kağıt biraz zor kıpraşır buralardan -.- Y.T.D

5. Aslında kurumsal kimliğe sahip bir şirket. Euro yükselişi çok ciddi etkilemiş görünüyor.
    Bilançoda finansman giderler kısmı kabarık..
    Şirketin daha iyi bir finans yönetimine ihtiyacı var.
    Faaliyet kısmı fena görünmüyor..
    Yakından takip edilebilir ama büyük resimde daha bir taban oluşumu görüntüsü muallak durumda..
    Fakat 4-5 yıl vade de iyi şeyler olabilir beklentisi ile ufak alımlar düşünüyorum.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Syg,

6.  Alıntı Originally Posted by Dr.Matrix Yazıyı Oku
    Aslında kurumsal kimliğe sahip bir şirket. Euro yükselişi çok ciddi etkilemiş görünüyor.
    Bilançoda finansman giderler kısmı kabarık..
    Şirketin daha iyi bir finans yönetimine ihtiyacı var.
    Faaliyet kısmı fena görünmüyor..
    Yakından takip edilebilir ama büyük resimde daha bir taban oluşumu görüntüsü muallak durumda..
    Fakat 4-5 yıl vade de iyi şeyler olabilir beklentisi ile ufak alımlar düşünüyorum.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Syg,
    Haklısınız şirketin daha iyi bir finans yönetimine ihtiyacı var. Favök sürekli pozitif ancak finansman gideri nedeniyle 5 hesap dönemi zarardadır. Bakalım ne zaman daha yönetilebilir bir bilanço ile kap'a çıkacaklar.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7. Tahtada bugün satan yok, hayırdır? Spek'in gücü bitti, 1.60'a çekemiyor...
    y.t.d.

8. Eyy spek. Euro rekor kırıyor yahu, sıkıyorsa 1.50'ye düşür! Başarabilirsin...
    y.t.d.

Sayfa 171/335 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •