Sayfa 171/597 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by tekin71 Yazıyı Oku
    Bu hafta bilanço cuma gelebilir. Külümüz gözümüzün önüne dökülecek bu bilanço geleceğe ışık tutacak. 2019 ihracatla atlatılırsa 2020 daha iyi olur.
    BİLANÇONUN dibine bakıp aldanmayın. buradan ihracat yapılmış mı , yapılmamış mı? ona bakın derim.
    Kar yapan LİMAN ve ENERJİDE de zararını azaltmış artıya geçmiştir. Üretim artışı+ elektik fiyat zammı + kur düşmesi Bunlar bu tablolarda yok. Konsalideye ve gelecekte yapılacak ihracata ve çimeto fiyat zamlarına parayı basın derim.
    Yatırım tavsiyesi olamaz. Kendi bileceğiniz.

ytd.
    Saygılar,

2.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    BİLANÇONUN dibine bakıp aldanmayın. buradan ihracat yapılmış mı , yapılmamış mı? ona bakın derim.
    Kar yapan LİMAN ve ENERJİDE de zararını azaltmış artıya geçmiştir. Üretim artışı+ elektik fiyat zammı + kur düşmesi Bunlar bu tablolarda yok. Konsalideye ve gelecekte yapılacak ihracata ve çimeto fiyat zamlarına parayı basın derim.
    Yatırım tavsiyesi olamaz. Kendi bileceğiniz.

ytd.
    Saygılar,
    Londra borsasının içinden geçin diyorsun yani.

3.  Alıntı Originally Posted by tekin71 Yazıyı Oku
    Bu hafta bilanço cuma gelebilir. Külümüz gözümüzün önüne dökülecek bu bilanço geleceğe ışık tutacak. 2019 ihracatla atlatılırsa 2020 daha iyi olur.
    Bilanço bırakın Cuma’yı son açıklanma tarihinden 1 gün önce bile gelmesi süpriz olur,vergi dairesi bildirimi bile gelmedi daha,vergi dairesi gelince en azından ihracatı görürüz ve bazı tahminleri yapabiliriz,gerçi şirket 2018 ve 2019 hedeflerini resmî olarak paylaştı,gelecek bilançolar aşağı yukarı belli ve beklentide gayet iyi,ama mesele o değil,bu şirket bugüne kadar ne iyi bilançolar görüpde hissenin eksi kapattığını gördük,yinede iyi bilanço önemli,helede pd/dd 0,50 lerde olunca,en azından fk mız düzelir.

4. https://www.dunya.com/sirketler/bati...-haberi-292408

bu şirket kaç liradan işlem görüyor. 2015 yılında limana ait yatırımlarını tamamladı mı?

5.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    https://www.dunya.com/sirketler/bati...-haberi-292408

bu şirket kaç liradan işlem görüyor. 2015 yılında limana ait yatırımlarını tamamladı mı?
    Yine başladın tahtadaki işlemlerini desteklemek için çalışmalara.Bunları bugün değil millet şirketi kayyuma devredip batırırken yazacaktın yüreğin yetiyorsa aç oku bak yazılarını neler yazmışsın.Hadi onlar yazarda sen o zaman öyle yazıp şimdi de böyle yazamazsın.Yine başladın tribünlere oynamaya.Hadi hayırlısı.Yapma bunları millet uyuyor ama ben uyumam.

Gedik mevzusuna verdiğin saçmalama cevapta aklımda.Lades yapacaksan artık çok daha değişik yollar bulmalısın!!!!!!

Dur neydi galiba Gk lardan birine mi ne analistlerinden birini yollamışlardı demek.Bari biz buradayken yapma bunları!!!!!
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 12-02-2019 saat: 17:17.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Yine başladın tahtadaki işlemlerini desteklemek için çalışmalara.Bunları bugün değil millet şirketi kayyuma devredip batırırken yazacaktın yüreğin yetiyorsa aç oku bak yazılarını neler yazmışsın.Hadi onlar yazarda sen o zaman öyle yazıp şimdi de böyle yazamazsın.Yine başladın tribünlere oynamaya.Hadi hayırlısı.Yapma bunları millet uyuyor ama ben uyumam.

Gedik mevzusuna verdiğin saçmalama cevapta aklımda.Lades yapacaksan artık çok daha değişik yollar bulmalısın!!!!!!

Dur neydi galiba Gk lardan birine mi ne analistlerinden birini yollamışlardı demek.Bari biz buradayken yapma bunları!!!!!
    Nereden ne çıkartıyorsun. Nasıl anlıyorsun anlamadım. gitti. Ben gördüğümü ve bildiğimi aklımız erdiğince yazıyoruz.
    E yalan mı? gedikten Yunus Bey gelmedi mi? soru sormadı mı?
    Sen bunlardan ne çıkartın anlamadım?
    Ben anlamasam sorun değil de seni kimse anlamıyor.Sorun bur da olabilir mi?
    Bu şirketin sadece limanın 100 milyon usd yapacağını ,toplam borç ne ki batsın?
    Millet yönetime kızdığı için yazıyor. Yerden göğe kadar haklılar. Sanko ortada yokken
    Mısırlı şirket hisseleri almadan önce de Şirketin bilançosunda Yalnız eldeki nakitler-borçlar düştükten
    sonra kalan değerin altında borsada işlem görüyordu.Hatta mısırlı şirket nakite nakit ortak olduk gibi bir terim
    kullanmıştı. Yani yönetimin kabahati şimdilerden değil eskiden beri aynı ama biz yeni öğrendik.
    O da bizim hatamız.
    Ytd.
    Saygılar,
    Son düzenleme : CARİ; 12-02-2019 saat: 17:55.

Sayfa 171/597 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •