Sayfa 171/820 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 6559 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1. 35 36

Yazdık öyle 2.41 2.45 desteği falan yok..
    Oraların altı zor falan deniyordu..
    Bu kadar açık boşa yapılmaz alımların hepsi kendi açığını çizme şeklinde idi..

Dolar yeniden 4.70 in üzerinde..Gösterge 20 yi geçti.

Ben açıkca söylim paniği büyütecek açıklamalar gelecek diye düşünüyorum..
    Yine faize yüklenilecek düşürecez zorla denecek haftasonu bombayı kucağımızda bulacaz yani..

Yeni alım için acele edilmemeli..
    Malda olanlarda maliyet düşürmemeli diye düşünüyorum şu anda..

YTD..herkes kendi kafasına göre hareket etsin.

2. Acıkcılara gün doğdu...

3. Tur operatörü nün Turizm Bakanı olduğu bir ülkede biz de salak gibi borsaya yatırım yapıyoruz..

4.  Alıntı Originally Posted by Palamut Yazıyı Oku
    Tur operatörü nün Turizm Bakanı olduğu bir ülkede biz de salak gibi borsaya yatırım yapıyoruz..
    damadın hazine ve maliye bakanı olmasından mantıklı

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    200
    Blog Entries
    5
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    35 36

Yazdık öyle 2.41 2.45 desteği falan yok..
    Oraların altı zor falan deniyordu..
    Bu kadar açık boşa yapılmaz alımlaR..
    Sn. Gundwane 2.41,2.42 desteği falan onu ben dedim bana laf çaktınız ki lafınız bana... ama borsada genel bir düşüş olursa tabiiki düşer, destek direnç dinlemez dedik size de "HAKLISINIZ" dedik dönüp bakın gönderime...Ben bu haftalık sakin moddaki hareketi değerlendiriyorum da dedim..Hala laf çakacak birşey kalmışsa bunu başka türlü anlama ihtimalim olur benim de.... Siz benden daha fazla biliyor olabilirsiniz ben bazı şeyleri sizden azla biliyor olabilirim. Burası kimsenin tapulu malı değil herkes görüşünü yazar. kimse kimsenin görüşüne de baskı kuramaz burun kıvıramaz. önemsizmiş gibi davranma hakkı, sonradan laf sokma hakkı da yoktur. ADI NE BURANIN FORUM ? Ben çok bilirim ben böyle bilirim işte sen yanıldın havaları "büyüklük " belirtileridir ben de tasvip etmem bu tarzı takınanları ve bu burun kıvırmaları. Sizin bunu kast etmediğinizi var sayarak tartışmaya da girmeyeceğim ama bama laf attınız ben de cevabımı verdim halleştik .....bundan sonrası boş uzatma olur..gerek yok, herkes yoluna..veya burada kırmadan incitmeden bir amaç için hep beraber...
    Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya

6.  Alıntı Originally Posted by Karya Yazıyı Oku
    Sn. Gundwane 2.41,2.42 desteği falan onu ben dedim bana laf çaktınız ki lafınız bana... ama borsada genel bir düşüş olursa tabiiki düşer, destek direnç dinlemez dedik size de "HAKLISINIZ" dedik dönüp bakın gönderime...Ben bu haftalık sakin moddaki hareketi değerlendiriyorum da dedim..Hala laf çakacak birşey kalmışsa bunu başka türlü anlama ihtimalim olur benim de.... Siz benden daha fazla biliyor olabilirsiniz ben bazı şeyleri sizden azla biliyor olabilirim. Burası kimsenin tapulu malı değil herkes görüşünü yazar. kimse kimsenin görüşüne de baskı kuramaz burun kıvıramaz. önemsizmiş gibi davranma hakkı, sonradan laf sokma hakkı da yoktur. ADI NE BURANIN FORUM ? Ben çok bilirim ben böyle bilirim işte sen yanıldın havaları "büyüklük " belirtileridir ben de tasvip etmem bu tarzı takınanları ve bu burun kıvırmaları. Sizin bunu kast etmediğinizi var sayarak tartışmaya da girmeyeceğim ama bama laf attınız ben de cevabımı verdim halleştik .....bundan sonrası boş uzatma olur..gerek yok, herkes yoluna..veya burada kırmadan incitmeden bir amaç için hep beraber...
    Evet lafım sana idi..
    Ama laf sokma yada çakma amacında değildim..
    Olaya yanlış bakıyordun yapma dedim kısaca..

Burayı okuyan tonlarca insan var..
    Vebal almamak lazım..

Olay sen bildin ben yanıldım davası değil..

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Temkinli olun banka kağıdı bu trend oluşursa yolda da mal alınır güm diye atlamayın giderse satın düşerse alın banka hisseleri patron hissesi değildir arkasından baktırmaz..

Cesur olun
    satın alın..ne sen sattın diye yüzde 10 çıkar ne sen aldın diye düşer..
    İnanıyorsanız bir kısım mal çakılı dursun..

Oranın altı olmaz buranın üstüne çıkmaz..
    Bunlara kulağınızı kapayın..

7. ykbnk 29.1 M lot açığa satış...

Garan daki açığa satış 41.5M lot..

Sayfa 171/820 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •