Sayfa 171/996 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Aşı yada ilaç bulunamazsa ve hergeçen gün vaka ve ölüm sayısı katlanarak artarsa bist dahada düşecektir. Yani haftaya 115 binlere düşebilir. Beklemenizi tavsiye ederim daha ucuzdan alırsın. EID ve TKF iyi kazandıran hisse fonlardan
     Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    EID ve TKF için düşüncenizi alabilir miyim?
    Önerdiğiniz fon var mı? Şimdiden teşekkürler
    VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by fonadam Yazıyı Oku
    Aşı yada ilaç bulunamazsa ve hergeçen gün vaka ve ölüm sayısı katlanarak artarsa bist dahada düşecektir. Yani haftaya 115 binlere düşebilir. Beklemenizi tavsiye ederim daha ucuzdan alırsın. EID ve TKF iyi kazandıran hisse fonlardan

EID,TKF ve TTE düşünüyorum. Sizce yüzde olarak ne almalıyım. Yarın yatırım hesabı açacağım. Araştırma yapıp ona göre alacağım. Teşekkürler.

3. Pestilence yukarıda yazdım. Ortam karışık ne olacağı belli değil. Cuma günü amerikan borsaları %-1 yada - 2 kapattı. Benim nacizane görüşüm yarın bizde en az - 1 de kapatacağız yani endeks 117 bine yarın inebilir. İlla alacaksan paranın beşte biriyle al. Tte şu an bana cazip gelmiyor çünkü son bir ayda aşırı prim yaptı. Yani tuttuğu hisseler aşırı şişti virüsden dolayı
     Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    EID,TKF ve TTE düşünüyorum. Sizce yüzde olarak ne almalıyım. Yarın yatırım hesabı açacağım. Araştırma yapıp ona göre alacağım. Teşekkürler.

4.  Alıntı Originally Posted by fonadam Yazıyı Oku
    Pestilence yukarıda yazdım. Ortam karışık ne olacağı belli değil. Cuma günü amerikan borsaları %-1 yada - 2 kapattı. Benim nacizane görüşüm yarın bizde en az - 1 de kapatacağız yani endeks 117 bine yarın inebilir. İlla alacaksan paranın beşte biriyle al. Tte şu an bana cazip gelmiyor çünkü son bir ayda aşırı prim yaptı. Yani tuttuğu hisseler aşırı şişti virüsden dolayı

Yarın sadece hesap açılacak ve tavsiyenize uyacağım. Bekleyeceğim. Teşekkürler

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Eğitim çalışmasıdır:
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Hedef 100.000 mi
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Eğitim çalışmasıdır:
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Hedef 100.000 mi

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Öyle bir şey yok, sadece aşırı yukarı gitmiş.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    50 günlük EMA 114660'dan geçiyor.
    Buraya dikkat etmek lazım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 171/996 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •