Sayfa 171/610 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 4873 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    1/6 pariteden dönüş bekliyorum.
    Nasıl dönüş parite dönüşü mu , ilaç lehine mi ystirim aleyhine mi
    Bu arada adamlar kap a bildirim gonderseydi bu kadar konuşurduk fazlası olmazdı bence her şekilde mahkeme ile sonuçlanır
    Bilançoya odaklanmali bir de yabancı oranı önemli cuma kapanışa göre bilen var mı
    Içinde yabancı olan gitmiyor

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    1/6 pariteden dönüş bekliyorum.
    Olabilir, kanirtmanin da bir derecesi var. Bence buralarda bir yerde yatırımın fiyatını askıda tutacaklar. Parite de bir süre 6 civarlarında gezinecek. Bu fiyatlamanin anormal oldugunu insanlara unutturana kadar tutarlar. Ondan sonrası meçhul.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

3. İlaçta olan yabancılar gerçekten yabancılar mı? Ben onların Bülentin portföyü olduğunu düşünüyorum. Aslında birleşme falan olmayacaksa Yatırımın yükselmesi ilaç için her halukarda iyidir. Evet sinir bozucu ama öyle. Ama mahkemelik olacak bir opersyon planlıyorlarsa, bu nitelikli dolandırıcılığa girer. Hem yasal yollarla, hem de rezillik çıkrarak hakkımı ararım.

4.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Olabilir, kanirtmanin da bir derecesi var. Bence buralarda bir yerde yatırımın fiyatını askıda tutacaklar. Parite de bir süre 6 civarlarında gezinecek. Bu fiyatlamanin anormal oldugunu insanlara unutturana kadar tutarlar. Ondan sonrası meçhul.
    Evet yeni normalyaratmakta ve balık hafızalı insanları hipnoz etmekte üstlerine yoktur. Ecyapta yapılanların ne kadar doğru olduğıuna kendi muhasebecileri bile yürekten inanıyordu. Onunla tartışırken öyle hissettim. Çünkü yaptıkları işi büyük bir kibirle ve kendilerinden hiç şüphe duymadan yapıyorlar. Sırları bu. Evet yeni normal.

5. İlacın piyasa değeri 5.610.000.000 tl Yatrımın piyasa değeri.5.250.000.000 tl an itibarı ile. Neredeyse geçecek ilacı.

6.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    İlacın piyasa değeri 5.610.000.000 tl Yatrımın piyasa değeri.5.250.000.000 tl an itibarı ile. Neredeyse geçecek ilacı.
    Yatırım dediğin ilacın % 29 una sahip holdingin % 11 ine sahip. Ama yarın bu gidişle ialaçtan daha değerli olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Yatırım dediğin ilacın % 29 una sahip holdingin % 11 ine sahip. Ama yarın bu gidişle ialaçtan daha değerli olabilir.
    Bakın Yatırımın topiğine bayram yeri olması lazım. Kimse yok. Herkes satmış. KY yok. Hepsi patronda.

8.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Bakın Yatırımın topiğine bayram yeri olması lazım. Kimse yok. Herkes satmış. KY yok. Hepsi patronda.
    vaktimiz bol patron düşünsün, kendi hisseleri de bekledikçe zarar eder.

Sayfa 171/610 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •