Sayfa 171/996 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    haberi yapan sadece sözcü değil bir sürü sitede var...bak mesela saçma sapan bir haber yine sabah tarafından mı diyelim buna da?

https://www.sabah.com.tr/dunya/2020/...ruse-yakalandi
    Ben haberin içeriğine saçma sapan diyorum. Bunu anlıyorsunu di mi? Yani bakın adamlar size 20 kişinin TEKRAR hasta olduğunu söylüyor ancak kaç kişi içinden 20 kişinin hasta olduğunu söylemiyor ve siz bu bilgiyi kayıtsız şartsız kabul ediyorsunuz. Ne kadar garip olduğunun farkında mısınız? Sizin gibi sayılar ile iş yapan insanlar bunu nasıl kabul eder?

100 kişilik bir denek havuzuna yapılması ile, 1000 ya da 10000 lik bir denek havuzuna yapılması ve sonucunda kaç kişinin tekrar olduğu önemli değil mi? Bu haber eksik...bu kadar basit...

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    145.850 2 parti short aktiften
    1460 üstü şortları duman eder dikkat..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Çöte yorgun çöte yılgın, zararda ıskada çöte tela$ta,

kıvrım kıvır her yandan çabalamakta yine yeni yeniden ve saçma sapan..

Ne güzell ).

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Ayrıca burda aşı üzerine konuşuyoruz. Aşının koruma oranı, hasta olma sayısı, vs gibi şeyler konuşurken ve tartışırken ve yazışmalar içinde KELİME...bakın kelime diyorum, siyaset yok iken bu konuyu trollüğe bağlayan hastalıklı zihniyetten de kurtulun. Hakkaten kurtulun bu zihniyetten. Muhalif olmak her boka muhalif olmak, her boku eleştirmek, her halta kulp bulmak değildir. Her şeyi eleştirip, her şeyi kötülemediğiniz zamanda troll olmuyorsunuz... bırakın şu onu bunu fişleme muhabbetini...

5. Bugünde long diğer en az 10 bin dene artmıştır DİE düşünüyorum

6.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    1460 üstü şortları duman eder dikkat..
    rahat ol
    kuş kafesten kaçtım dedi.
    şimdi 160 bine kadar güle oynaya gider big şort.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Saçma sapan bi haber yine sözcü tarafından.
    ...
    Poroblem bu kısım olamaz mı.. Bam teline de basmamalı bu devirde..

Nitekim havuzcu medya da vermi$ bu saçma haberi ve dahi "yine" derkenki zırwa yalan dolan habercilikte tüm basınımız kapsamında Sözcü'nün esamesi bile böyle okunmamalı..

Büyük haksızlık olur..

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Uzun pozisyonu kapatmazsanız. Vade sonunda ilgili miktarda hisse hesabınıza geçer. Sizde parasını ödersiniz diye biliyorum.
    Hisse senedinde nakdi uzlaşma yok. Hisseyi teslim ediyor veya alıyorsunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    teşekkürler hocam aracı kurumdan dönüş yaptılar durduk yere mallanmış oldum. teşekkür ederim tekrar

Sayfa 171/996 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •