Atlas ve mtryo bedelli açıklayan iki hisse olarak karşımıza çıkmakta. Spk dan henüz cevap gelmiş değil.
Alacak olanlar bu kriterleride göz önünde bulundursun derim.
IHLGM ise temel olarak beklentileri karşılamayan ve uzun zamandır yatırımcıya illallah dedirten hisselerden biri.
Ancak ihlas grubu içinde ihevadan sonra potansiyel olarak ikinci bir hisse olmayı hak ediyor.
Bu listeye mndrs in de teknik olarak eklenmesi fena olmazdı.
Çelik üstadım ın bilgisine sağlık.
Sn. Kafkas; Atlas.ve mtryo her ikisininde bedellisi onaylanmadı diye biliyorum.
evet şirket üzerinde baya calışma yapmış arkadaşlar işciler hisseyi toplamış şirket batıyor bende yeni öğrendiğimden haftalık listeden cıkarıyorum sanel iptal arkadaşlar kimse tek lot bile almasın sorumluluk kabul etmiyorum
Üstad kızdı. En son SNKRN da kızmıştı ne oldu gördük Siz benim esprime bakmayın Üstad ı takip edin çok açıdan baktığı için yanılma payı az oluyor.
Üstad kızdı. En son SNKRN da kızmıştı ne oldu gördük Siz benim esprime bakmayın Üstad ı takip edin çok açıdan baktığı için yanılma payı az oluyor.
Hakan hocam sanel 20.06.2020 de %38,04 bedelsiz vermiş.kar zarar durumuna bakmadım.çok takip ettiğim bir hisseydi.spk ceza verince takip listemden çıkarmıştım.Diğer kağıtlara göre primsiz kalmış.
Yer İmleri