Sayfa 171/602 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. cümleten iyi geceler iyi pazarlar

2.  Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    Atlas ve mtryo bedelli açıklayan iki hisse olarak karşımıza çıkmakta. Spk dan henüz cevap gelmiş değil.
    Alacak olanlar bu kriterleride göz önünde bulundursun derim.
    IHLGM ise temel olarak beklentileri karşılamayan ve uzun zamandır yatırımcıya illallah dedirten hisselerden biri.
    Ancak ihlas grubu içinde ihevadan sonra potansiyel olarak ikinci bir hisse olmayı hak ediyor.
    Bu listeye mndrs in de teknik olarak eklenmesi fena olmazdı.
    Çelik üstadım ın bilgisine sağlık.
    Sn. Kafkas; Atlas.ve mtryo her ikisininde bedellisi onaylanmadı diye biliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    evet şirket üzerinde baya calışma yapmış arkadaşlar işciler hisseyi toplamış şirket batıyor bende yeni öğrendiğimden haftalık listeden cıkarıyorum sanel iptal arkadaşlar kimse tek lot bile almasın sorumluluk kabul etmiyorum
    Üstad kızdı. En son SNKRN da kızmıştı ne oldu gördük Siz benim esprime bakmayın Üstad ı takip edin çok açıdan baktığı için yanılma payı az oluyor.

4. İyi çalışmalar hocam pohol ve cment hakkında ki görüşünüz nedir

5. Sayin Comak ve degerli arkadaslar;
    Etyat ve ismen icin yorumunuzu rica edebilir miyim?

6.  Alıntı Originally Posted by Mr.Seko Yazıyı Oku
    Sayin Comak ve degerli arkadaslar;
    Etyat ve ismen icin yorumunuzu rica edebilir miyim?
    etyat tam hareketini yapamadı şu anda tekniği olumlu 4.03 üzerine çıkmalı ki geleceği olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    devam ediyor bu hafta hareketli gececek listeye yazmadım haftalık olarak ama bu hafta ciddi pirim bekliyorum YTD
    bence bu hafta degil de 1 subattan sonra asıl hareketi

8.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Üstad kızdı. En son SNKRN da kızmıştı ne oldu gördük Siz benim esprime bakmayın Üstad ı takip edin çok açıdan baktığı için yanılma payı az oluyor.
    Hakan hocam sanel 20.06.2020 de %38,04 bedelsiz vermiş.kar zarar durumuna bakmadım.çok takip ettiğim bir hisseydi.spk ceza verince takip listemden çıkarmıştım.Diğer kağıtlara göre primsiz kalmış.

Sayfa 171/602 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •