SPK bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2022&no=22
SPK bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2022&no=22
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sn refaha; Size de geçmiş olsun,Allah sabır versin..
Dünyanın şoför koltuğunda oturanlar, maalesef acımasız ve bizleri de öyle yapmaya çalışıyorlar.. Neticede, bir taraf fakir kalmaya, diğer taraf da rahat yaşamaya devam ediyor..Arada Roller ve oyuncular değişse de bu böyle.. Maalesef..
Kendim ile ilgili;
Hayat bana belki hep,belki sonradan küstü, bilemiyorum..
Lakin,45 yıllık yaşamımda , Kendi işim , eşim, aşım, olsun diye 15 e yakın dükkan açıp ,kimisi siyasi krize,kimisi ekonomik,kimisi virüse,kimisi psikolojik bunalıma , kimisi mülk sahibine kurban oldu ve zararına kapattım,bir evlilik yapıp boşandım, Hayallerimin peşinde Almanya,Hollanda, Singapur, İran, Filipinler gibi Ülkeler'e gidip geldim.Şimdi Brezilya ya gitmek niyetindeyim,oradan da bir şey çıkacağını zannetmiyorum da,Umut dünyası işte.. Hayat da Tıpkı Borsa gibi...!!....
1999 Marmara depremini, İstanbul'da canlı yaşadım.Ailemden kayıp olmadı,ama maddi manevi kayıplar hep oldu.. Yaşananlar dan çıkan Sonuç, Allah diyor ki; Eyyy insan, Ne kadar uğraşsan da ,"Bir lokma,Bir hırka yeter sana ".. ısrar etme,vermiyorum..!!
Günaydın TÜRK MİLLETİ
TÜRK yargısı demişler.
Vallahi yalan ne kadar kötülük ve pislik yapınca TÜRK'ü kullan ondan gayri ağzına alma.
Yargı tamamıyla akp yargısı yada mahkemesi ,dahada zorlarsak akp milleti yargısı.
Nokta.
İlerde bunlarda Balyoz ve Ergenokan gibi olursa.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Viski, votka, rom, şarap, likör ve brendiye yeni zamlar gelmiş.
Yeni zamlar 16 Mayıstan itibaren geçerli olacakmış.
Zamlar randevuyla gelmeye başladı.
1 litrelik yeni fiyatlar :
Chivas 12 550
Ballantine's 475
Long John 419
Absolut blue 435
Sorau brendi 385
Garrone rosso 340
Habertürkte az önce söylediler.
Trabzon'un nüfusu 800.000'den 2 milyona çıkmış.
Zamlar, hayat pahalılığı, fahiş otobüs ve uçak bileti ücretleri, fahiş mazot fiyatları Karadenizde geçerli değil galiba.
Futbolun afyon olduğu bir kez daha ispatlandı.
Haydi bakalım.
Hayırlı şampiyonluklar.
ZAMLARA DEVAM
Benzine 85 kuruş zam bekleniyormuş.
Bu gece itibarı ile 20 TL'ye dayanacakmış.
Mazota da var da bana yok mi demiş.
İstanbul taksiciler odası başkanı % 40 zammı beğenmemiş.
Oh ne güzel Türkiye hem ocakta hem nisanda kallavi zamlar al.
Zammı beğenme.
İşçi, memur, emekli de beğenmiyor.
Ne olacak şimdi.
Yer İmleri