Sayfa 171/1195 İlkİlk ... 711211611691701711721731812212716711171 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun,bazen hayat insana küser,onlardan biriside sensin,senin gibi bir oğlum var oda senin gibi,en son baba evine döndü eşi ve çocuğuylan,yığınlan icra ve borç,zamanında işleri çok iyiydi har vurup harman savurdu,peşi malum benden tırtıklamaya başladı,anında kazanacağım sana vereceğim dedi onuda vermedi,zaten onu es geçtim sineye çektim,ama diğer unsura yaptığı borç onun borcu akılsızlığın borcu onu ödemesi lazım,şu an yanımda beş parasız yönetmen guya,ünlü kurumların, müzisyenlerin çekimi yönetmenliğini yaptı,el malı götürdü o kendisini kullandırttı,zamanında senin aldığın maaşı ben bir gecede yiyen adamım derdi,hiç olmazsa sen o değilsin,üstelik hastalık olayıda seni bayağı yıktı,bende çok uğraştım hastalıklarlan,halada uğraşıyorum,bende değil ebevenlerim ve eşim için,ne yaparsın sistemin çarkı böyle,varlıklıysan bile senin problemin olmasa bile diğerinin problemini üstleniyorsun,neyse tez zamanda düzelmenin temennisini diliyorum sizin adınıza.
    Sn refaha; Size de geçmiş olsun,Allah sabır versin..
    Dünyanın şoför koltuğunda oturanlar, maalesef acımasız ve bizleri de öyle yapmaya çalışıyorlar.. Neticede, bir taraf fakir kalmaya, diğer taraf da rahat yaşamaya devam ediyor..Arada Roller ve oyuncular değişse de bu böyle.. Maalesef..
    Kendim ile ilgili;
    Hayat bana belki hep,belki sonradan küstü, bilemiyorum..
    Lakin,45 yıllık yaşamımda , Kendi işim , eşim, aşım, olsun diye 15 e yakın dükkan açıp ,kimisi siyasi krize,kimisi ekonomik,kimisi virüse,kimisi psikolojik bunalıma , kimisi mülk sahibine kurban oldu ve zararına kapattım,bir evlilik yapıp boşandım, Hayallerimin peşinde Almanya,Hollanda, Singapur, İran, Filipinler gibi Ülkeler'e gidip geldim.Şimdi Brezilya ya gitmek niyetindeyim,oradan da bir şey çıkacağını zannetmiyorum da,Umut dünyası işte.. Hayat da Tıpkı Borsa gibi...!!....
    1999 Marmara depremini, İstanbul'da canlı yaşadım.Ailemden kayıp olmadı,ama maddi manevi kayıplar hep oldu.. Yaşananlar dan çıkan Sonuç, Allah diyor ki; Eyyy insan, Ne kadar uğraşsan da ,"Bir lokma,Bir hırka yeter sana ".. ısrar etme,vermiyorum..!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sn refaha; Size de geçmiş olsun,Allah sabır versin..
    Dünyanın şoför koltuğunda oturanlar, maalesef acımasız ve bizleri de öyle yapmaya çalışıyorlar.. Neticede, bir taraf fakir kalmaya, diğer taraf da rahat yaşamaya devam ediyor..Arada Roller ve oyuncular değişse de bu böyle.. Maalesef..
    Kendim ile ilgili;
    Hayat bana belki hep,belki sonradan küstü, bilemiyorum..
    Lakin,45 yıllık yaşamımda , Kendi işim , eşim, aşım, olsun diye 15 e yakın dükkan açıp ,kimisi siyasi krize,kimisi ekonomik,kimisi virüse,kimisi psikolojik bunalıma , kimisi mülk sahibine kurban oldu ve zararına kapattım,bir evlilik yapıp boşandım, Hayallerimin peşinde Almanya,Hollanda, Singapur, İran, Filipinler gibi Ülkeler'e gidip geldim.Şimdi Brezilya ya gitmek niyetindeyim,oradan da bir şey çıkacağını zannetmiyorum da,Umut dünyası işte.. Hayat da Tıpkı Borsa gibi...!!....
    1999 Marmara depremini, İstanbul'da canlı yaşadım.Ailemden kayıp olmadı,ama maddi manevi kayıplar hep oldu.. Yaşananlar dan çıkan Sonuç, Allah diyor ki; Eyyy insan, Ne kadar uğraşsan da ,"Bir lokma,Bir hırka yeter sana ".. ısrar etme,vermiyorum..!!
    Bunun adı mörfi(Murph) kanunları,mörfiliysen kurtulamazsın,kurtuldum sanırsın yine seni bulur yine vurur,ne demeliyim sadece geçmiş olsun,temennim yeni ufuklarda başarılı olursun,aramızda 22 yaş fark var,daha genç sayılırsın

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    30 seneden beri borsadayım...
    2005 ten bu yana borsada halka arzların hepsi çöp...
    Ne demişler... tezekten terazinin boktan olur dirhemi...

Günaydın TÜRK MİLLETİ

TÜRK yargısı demişler.

Vallahi yalan ne kadar kötülük ve pislik yapınca TÜRK'ü kullan ondan gayri ağzına alma.

Yargı tamamıyla akp yargısı yada mahkemesi ,dahada zorlarsak akp milleti yargısı.

Nokta.

İlerde bunlarda Balyoz ve Ergenokan gibi olursa.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Viski, votka, rom, şarap, likör ve brendiye yeni zamlar gelmiş.
    Yeni zamlar 16 Mayıstan itibaren geçerli olacakmış.
    Zamlar randevuyla gelmeye başladı.

1 litrelik yeni fiyatlar :

Chivas 12 550
    Ballantine's 475
    Long John 419
    Absolut blue 435
    Sorau brendi 385
    Garrone rosso 340

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Habertürkte az önce söylediler.
    Trabzon'un nüfusu 800.000'den 2 milyona çıkmış.
    Zamlar, hayat pahalılığı, fahiş otobüs ve uçak bileti ücretleri, fahiş mazot fiyatları Karadenizde geçerli değil galiba.

Futbolun afyon olduğu bir kez daha ispatlandı.
    Haydi bakalım.
    Hayırlı şampiyonluklar.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    ZAMLARA DEVAM

Benzine 85 kuruş zam bekleniyormuş.
    Bu gece itibarı ile 20 TL'ye dayanacakmış.
    Mazota da var da bana yok mi demiş.

İstanbul taksiciler odası başkanı % 40 zammı beğenmemiş.
    Oh ne güzel Türkiye hem ocakta hem nisanda kallavi zamlar al.
    Zammı beğenme.

İşçi, memur, emekli de beğenmiyor.
    Ne olacak şimdi.

Sayfa 171/1195 İlkİlk ... 711211611691701711721731812212716711171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •