Sayfa 172/928 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. uzun süredir girmiyodum buraya, zaten çok da yazan biri değildim ama yazanları okurdum sadece xxtrader kalmış tanıdıklardan ben de bir hata yapıp 60 tl den tupraş satıp 5.20 den bunu almıştım nerdeyse iki sene olcak en az çıkan hisse ikiye üçe katladı hala beklemedeyim.

2. artık tavan tavan gider cünki ben sattığım zaman hep gidiyor

3.  Alıntı Originally Posted by mvld Yazıyı Oku
    5.55 e hazır olun

Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sn.Doktor da 5.65 demiş bir altta..
    biz de 5.80.ler civarı diyoruz..
    daha önce de yazdık..
    herşey fiyattır rakamdır diye..
    fiyat dönüşleri ve hareketler Cemtas.a benziyor diye..
    o da 3.50.lere süzülüp yukarı döndü ve 5.78.den kafasına çaktılar iki günde 4.80.lere geldi dün..

sıra bunda..
    zaten takip sürmekte..

4. hisse düşüyor ama para girişi var...

bu hissede görece negatif yazıldığını gösteriyor. (yada sazanların eline veriyorlar alttan alttan

ancak benim tahminim, basit bir borsa bilgisi... hisse düşerken para girişi oluyor ise hisse hızlı yukarı ivme için dip seviye yapıyor olabilir.işte bu sebeple dünkü gibi bir ani yukarı yönlü hareketi yarın tekrar gösterebilir...

bakalım görelim...

5. dirayetli duruş gelen satışı başkasına yedirerek ve yapay işlemlerle fiyat sabit tutulup , her yeşil olumlu kullanılıyor. bugün büyük bir satış dalgası gelmeyecekse , bu hareketlerde ısrarcı olmaya devam edecekler. o kadar mal bir çırpıda çıkılamaz. yukarı oynamalı. teknik te gösterişli duruyor. ama dikkat.

6. hissede güçlü yukarı trend yok malesef olsa 2 gün 3 gün artı arka arkaya yapar 4.gün bile düşmek istemez ama bizim hissenin bir gözü mutlaka toprağa bakıyor....ben uzun soluklu bir trend göremiyorum....bu trend zorlama 5 tl lere çıkarsa çıkar onun haricinde hiç ümit vermiyor.....muhtemelen vergi öncesi kar yüksek gelecek onu kullanmaya çalışacaklar ama konsolide önemli o da mart ayında açıklanıyor....

7. paldır küldür ver aşağıya adi hisse....20-30 kruş için yapmadığı halt yok...bu kafayla hisseninde spekinde işi çok zor...para kazanmak istenmiyor bu hissede...20-30 kruş için ne kadar kasan bir spek var şaka gibi....

8. 1 haftadır hareketlerden anladığım ky mal sattıkça hisse yukarı gidiyor almaya başladığında hevesini kesiyorlar....

Sayfa 172/928 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •