Basvuruyu duzgun yapmislarsa spk 4 5 haftada onayliyor sonra onaya istinaden sirket yk tarih acikliyor
Basvuruyu duzgun yapmislarsa spk 4 5 haftada onayliyor sonra onaya istinaden sirket yk tarih acikliyor
Faizler artacak diye aracı kurum hisselerini baskıya aldılar iyice. Merkezin faiz kararı sonrası düzeltmeler biter diye umuyorum. Kendi adıma mevduat faizi 15 16 ya çıkmadığı sürece kimse borsadan çıkmaz. Hatta gelmeye devam eder. Dolar kontrol altına alınırsa en azından piyasada kredili işlemler de artmaya başlar ve dolayısıyla hacimde yukarı olur eskisi gibi. Mevcut piyasada kimsenin kredili işleme cesaret edeceğini sanmıyorum. Edecek yiğitleri de gecen geçtiğimiz cuma %5 lik düşüşte margin call a sokup batırdılar. O nedenle şimdilik izlemek dışında yapacak bir şey yok.
Reel faiz %4-5 civarı olmadıkça bence de insanlar mevduata girmezler
#info 18 Ağustos günlük hacim bilgileri
Bist: 1.74 milyar / pazar payı: % 4.32
Viop: 1.26 milyar / pazar payı: % 5.48
Toplam Hacim: 3.00 milyar
Bugün hacimlerde ve pazar payında biraz iyileşme oldu.
Veriler borsaistanbul sitesinden alınmıştır.
Bedellinin onaylanması son zamanlarda gördüğüm kadarıyla şirketlere pozitif yansıdı. İnşallah bizede öyle olur. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle bir haber var arkadaşlar , bence gerçekleşmesi zor etkisi çok olmaz , sizce ?
Sn. ibagatir Qnb’nin bir girişimi bu enpara ne kadar ilgi gördüyse o da o kadar görecektir. Bi ürün beleşse ürün aslında sensindir.
Son düzenleme : Ahayboy; 19-08-2020 saat: 08:25. Sebep: Yanlışlık
Şirket toplum hayrına mı iş yapacak kazanç nereden elde edecek. Belki ilk etapta müşteri toplamak için olabilir ama başka kalemlerden (mesela hesap işletim ücretini yüksek tutarak) daha iyi gelir. elde edebilir. Yani bana göre bu bedava olayının detaylarını iyice araştırmak lazım..
Bence bu bizim sektöre etkisi olmaz olsa bile uzun vadede olur..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri