Ne kadar çok arsası varmış ,mal varlığı amma da çokmuş yav.Sata sata bitiremediler.En önemlisi yüzük taşı hükmünde olan ana portalı Hürriyet . Com.'dur.Benim gözümde milyar eder.(Yatırım tavsiyesi anlamına gelmez.)
Ne kadar çok arsası varmış ,mal varlığı amma da çokmuş yav.Sata sata bitiremediler.En önemlisi yüzük taşı hükmünde olan ana portalı Hürriyet . Com.'dur.Benim gözümde milyar eder.(Yatırım tavsiyesi anlamına gelmez.)
Bu yazı hurgz için önmli tespitlerimi içermektedir. Şirket yapılanma ya da satisa hazırlık aşamasındadır. 1 sirketin kullanamadığı ve kendince önemsiz olan gayrimenkuller piyasaya satılmaktadır. 2 sürekli zarar eden rusya bacağı kapatıldı.muhtemelen oradaki makina teçhizat satılacak. 3 hollanda satış aşamasında 4 hürriyet emlak iştiraki çok yüksek bedelle grup risk sermayesi şirketine yüzde 8 ı verildi. Bu sirketi de grup şirketlerinden birine devredebilirler. Ya da risk sermayesi tamamını alor.unutmayalim 1 hisse 33 tl den değerlendi. 5 aktifte bunlar gibi başka gayrimenkuller ve iştirakler de vardır. Ardı ardına bunlardan da haber gelecektir. 6 neticede gazetenin elinde sadece gazete ile ilgili hususlar ve nakit kalacak. 7 belki de gazeteyi almak.isteyenler temizlendikten sonra alacak ya da doğan temizledikten sonra satacak.bu aktif ile almak satmak mantıklı değildir. 8 hurgz nın onu çok acıktır. Hisse tarihinde görmediği yerlere gidebilir
Yazmayi unuttum.buyuk ve onemli gayrimenkuller de grup sirketlerine satilmaktadir.piyasaya satilmamaktadir. Unutmayalim dgzte dohol ve girisim sermayesi sirletlerinde yuksek.miktarfa nakit varQUOTE=osma;1451292]Bu yazı hurgz için önmli tespitlerimi içermektedir. Şirket yapılanma ya da satisa hazırlık aşamasındadır. 1 sirketin kullanamadığı ve kendince önemsiz olan gayrimenkuller piyasaya satılmaktadır. 2 sürekli zarar eden rusya bacağı kapatıldı.muhtemelen oradaki makina teçhizat satılacak. 3 hollanda satış aşamasında 4 hürriyet emlak iştiraki çok yüksek bedelle grup risk sermayesi şirketine yüzde 8 ı verildi. Bu sirketi de grup şirketlerinden birine devredebilirler. Ya da risk sermayesi tamamını alor.unutmayalim 1 hisse 33 tl den değerlendi. 5 aktifte bunlar gibi başka gayrimenkuller ve iştirakler de vardır. Ardı ardına bunlardan da haber gelecektir. 6 neticede gazetenin elinde sadece gazete ile ilgili hususlar ve nakit kalacak. 7 belki de gazeteyi almak.isteyenler temizlendikten sonra alacak ya da doğan temizledikten sonra satacak.bu aktif ile almak satmak mantıklı değildir. 8 hurgz nın onu çok acıktır. Hisse tarihinde görmediği yerlere gidebilir[/QUOTE]
Merhaba sayın osma bir yükseliş oldu ama hiç böyle bir şey beklemiyordum. Ne dersiniz yanılttı mı? Başka haber mi bekliyoruz.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri