Ben de başka bir hissede 3 yılı aşkın bekliyorum ve bugün toplam zarar 64000 TL'ye yakın ve inanın Otokar'ın yarısı kadar bile istikrarlı değil. Beklenti var ama ne kadar daha yatar hiç belli değil. Şu anda portföyümde en fazla karda olan hisse Otokar. Bence hangi hisse olursa olsun bir maliyet çok önemli, bir de zamanı gelince satmayı bilmek....
Ben Otokar'a güveniyorum, tekrar eski zirvelerine gideceğine de inanıyorum. İnşallah siz de en kısa zamanda zarardan kurtulup çok iyi kar edersiniz.
Diğer kağıtlarda ********ler muhtemelen açığa satış yapıyorlar. Bizdede cesaret edemiyorlar. Patron muhtemelen müsade etmiyor.
Mücadeleyle, birşeylerin peşinden koşarken, stres-sıkıntı hayatı ziyan ediyoruz. Borsa değil de; iş ortamı, adaletsizlikler, entrika, üç kağıt... mutluluk falan bırakmıyor insanda. Allah sağlık versin artık..... Zaten psikopat bir hissede 3 yıldır beklememin sebebi de kaliteli, elit iş ortamımızdan sıyrılabilmek.![]()
İnanın bazen diyorum, çoluk çocuk olmasa (Allah hepimzinkine uzun, mutlu ömürler versin) Mandıra Filozofu hayatı yaşayacağım. Ege'de küçük bir sahil kasabası, bahçeli ev denize karşı, küçük bir kayık.... ama sadece kendimiz için yaşamıyoruz, başarılı olmak zorundayız.
Şu borsada Otokar'a, Aselsan'a, Tüpraş'a ... vb. güvenemezsek neye güveneceğiz ki ortağım? Benim umudum var o yüzden. Şimdilik zaten toplu param başka bir hissede bağlı olduğu için her ay düzenli Otokar ve diğer 3 hissemden toplamaya devam ediyorum. Bir sonraki büyük dalgayı yakalamak lazım. Bol kazançlar.
Haydi OTKAR dalya yap biraz olsun sevindir bizi inşallah...
Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!
Yer İmleri