Sayfa 172/932 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Değerlendirmeleri için tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Şu üstteki 20-30-40-50 lerdeki trendleri dedim
    O kadar uzağa ulaştıramıyorum. Zorlasam en fazla 10-15 kadar gider, o da maksimum...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Buna çok güldüm

ANHYT temel olarak ucuz mu abi?
    Ucuz ama daha iyileri var bence. Fakat iş yapar...Ekmek var.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Umarım daha iyileri de sisteme takılır abi...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5. Alkım sayfasına baktım şimdi bir arkadaş yazmış bunda imtiyazlı hisse varmış
    Bu imtiyazlı hisse olayı sıkıntı.

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    2021 yılı için iklim değişikliği kuraklık savaşlar kitlesel olaylar iflaslar çöküşler vb. Olaylardan bahsediliyor. Bu veriler ışığında gıda su enerji sektörlerinde bir kağıt olabilir miydi üstad. Asıl sorum Hocam bu listenin 10 numarası kim ?
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    ALKIM : Seanslık periyotta çok güçlü. TF1, AFYON2, TF3, AFYON3, BPS1,2,3,4 kriterlerinden geçti. Portföyde takip ettiğimiz için tekrar listeye almadık. (izci abinin ilgisine istinaden açıklama yapmadan geçemedim.)

ANHYT: TOLGA1, AFYON1, TF3, TOLGA3, AFYON3, BPS1,2,3,4 kriterlerinden geçti. Görsel analizden tam not alamasa da geçti, listeye girmeye hak kazandı.

Not: USD bazlı analizde BEYAZ listelendi. Biraz daha vakti var. Listeye yakın senetlerden...

Evet arkadaşlar benden bu akşamlık bu kadar, sıra Temel Analizci ve Grafik Ustalarında...

SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Alkım sayfasına baktım şimdi bir arkadaş yazmış bunda imtiyazlı hisse varmış
    Bu imtiyazlı hisse olayı sıkıntı.
    Hiç bir sıkıntı görmüyorum. İmtiyazlı ortaklık, kar azalması yapmaz Kar dağıtımında kendisine biraz daha fazla pay alır, o kadar. Dandik bir şirket olsa haklısınız, ama öyle değil.

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Örnek almamız mümkün mü acaba?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Sayfa 172/932 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •